Opravdu potřebuji speciální jistič na multifunkční troubu??

<< < (3/5) > >>

Zdeněk Houf:
Citace: Miriric  20.10.2007, 22:28

Bóže,chlapi,vy mi to komplikujete!!! :oTřífázovej jistič máme v takovým tom plechovým  přededveřma!A v kuchyni je několik zásuvek,z toho jedna u sporáku(starého),ovšem tedy nevím,kudy kam jsou vedené dráty. :-\Před třemi lety jsme kompletně předělávali elektriku,neříkejte mi,že budem dělat znovu další zásuvku,už tak jsem dostala vynadáno,že jsem si jich navymejšlela hodně!!! :o

Zásuvek není nikdy dost!! Vždy je potřeba alespoň o jednu víc, než máte. Pokud máte nad linkou aspoň 4 záuvky tak jste málo křičela.

Michal Kolesa:
Jak ty zásuvky vypadají ?

Co nejpřesněji je popište, ať se dá určit jestli jsou 1~ nebo 3~

Jednofázová zásuvka má 2 dirky a jeden kolík (kolík je ten kovový váleček co čumí ven z té zásuvky)

Trojfázová zásuvka má 5 direk z toho jedna je "tlustší"

Jura Krikl:
TO Kolesa:-) Zasuvku 400V v kuchyni? To by ten elektrikař musel byt totalní ... . Možna tak na vesnici včerné kuchyni, to ještě ano ale v panelaku?
Možna by pomohla fotografie mista sameho:-)

Miriric:
 ;D ;D ;DMěli jsme inteligentního elektrikáře a zásuvku s pěti dírkama teda nemám!!!Doufám,že nemyslíte takovou tu černou hrůzu,co nám v závodní kuchyni trčela ze zdi a houpal se u ní většinou takovej příklopec???Každopádně už mám objednanýho na pondělí elektrikáře,přijde na kukačku a já budu  vám děsně chytrá!! ;D Jo,a mmch,v kuhyni mám šest dvouzásuvek a jednu samotnou. :-*

Michal Kolesa:
Citace: Jura Krikl  21.10.2007, 15:10

TO Kolesa:-) Zasuvku 400V v kuchyni? To by ten elektrikař musel byt totalní ... . Možna tak na vesnici včerné kuchyni, to ještě ano ale v panelaku?
Možna by pomohla fotografie mista sameho:-)

Omlouvám se, neuvědomil jsem si, že některé spotřebiče se nesmí připojovat přes zásuvku, ale musí být přímo nasvorkovány.

Které to jsou ?
Tuším, že je to sporák a a akumulační kamna.
Z jakého je to důvodu ?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana