Existuje nějaký bič na normotvůrce?

<< < (4/4)

Jan Hájek:
Konečně ! Pane Vykoupile! Jsem rád, že se našel někdo jako jste Vy, kdo konečně začne hájit zájmy lidí z oboru aktivně a konstruktivně. Zatím každý jen vykřikoval. Bylo by dobré zveřejnit kontakt na vás, aby jsme vám mohli předávat podněty. Klobouk dolů, málokdo by se k tomu takto veřejně přihlásil tak jako Vy.

Kamil Novák:
Citace: Jan Vykoupil  26.09.2007, 08:36

... Ještě by možná neškodilo zjistit, co na to Antimonopolní úřad.

To už je zjištěno.  (dabel)  (wall)  (zle)
Viz http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,4068.msg26975.html#msg26975,  příspěvek z 14-01-2007, 20:38:32

Pro jistotu dokument vložím ještě jednou sem :

Jan Vykoupil:
Pro pana Nováka:
Super, že něco takového proběhlo. Koukám, že jsem "objevil Ameriku" a že nejsem první, koho to napadlo. Jak se říká, všechno už tu jednou bylo. A těší mě, že se najde spousta dalších, kteří si nechtějí nechat všechno líbit jak ovce a zkouší o věcech přemýšlet. Nicméně, z Vámi zveřejněného dokumentu vyplývá, že monopol a chování ČSNI jsou neprůstřelné a dá se s tím bojovat jen skrze (diskutabilní) parlamentní demokratický volební systém prostřednictvý m zákonů. A to je vskutku trnitá a velice špatně schůdná cesta  (zle)
Pro pana Hájka:
Obávám se, že jásáte předčasně. Jednak si nemyslím, že bych byl ten pravý (ikdyž nemám potíže aktivně a konstruktivně jednat s kýmkoliv na jakémkoliv postu a držím se zásady, že kdyby platilo, že jeden jediný človíček svým bojem nic nezmění, tak by se v historii nikdy nic nezměnilo) a jednak si myslím, že, s ohledem na dokument zveřejněný p. Novákem, by to byl jen boj s větrnými mlýny. Mým cílem bylo jen vyprovokovat veřejnost k uřčitému ne-ovcovému způsobu přemýšlení.
Myslím, že jediná schůdná cesta je, bombardovat svými názory a připomínkami z praxe k normám jejich tvůrce a doufat, že je vezmou v další tvorbě v potaz. Nic jiného nám asi nezbývá.
Ještě bych ale pro zajímavost přivítal, pane Hájku, kdybyste se pokusil reagovat na můj dotaz v jednom z předchozích přízpěvků. Tedy, jestli si opravdu myslíte, že může u techniků vzbudit důvěru norma s desítkami bezrozměrných koeficientů a pravděpodobnos tí, které nelze nijak logicky fyzikálně ověřit?

Jan Hájek:
Vašich dotazů je více než jsem na dovolené schopen a ochoten na mobilu zodpovědět. V ČR budu v říjnu.Tak v pondělí, jinak hodně štěstí v "bombardování" CENELEC. :-) .

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana