Proc neustale na neodb. serverech, tv neustali mluvi o tom jak zkrat způsobil?
Dvořák Václav:
Na druhou stranu, takové sdělení může pozitivně působit i na lidi, kteří mají elektroinstala ci v havarijním stavu a nechce se jim pouštět do rekonstrukce.
Kdyby novináři napsali: "mohl za to spotřebič z tržnice", tak by si člověk řekl: "to se mi stát nemůže, já jsem koupil kvalitu v hypermarketu.. ."
Takže možná je to takhle lepší.
Radek Červený:
;D tohle téma mně velice pobavilo, a o novinářích si myslím své, soudě podle diskuze nebudu jediný.
Ale co je už zarážející, když před cca 14 dny byla na D1 u Brna nehoda čtyř osobních aut a jednoho náklaďáku a redaktorka hlásí, že , ,řidič Avie,, zatímco kamera zabírá převrácené Iveco o:-) o:-) o:-)
Tohle je názorný příklad toho, že i když to novináři napíšete na kus papíru, jak to má přečíst, tak to stejně nezvládne, jinak si nedokážu vysvětlit, jak si mohla paní redaktorka spléci nápis Iveco a Avie. :)
Miroslav Minařík:
Dnes poslouchám v autě náhodou Impuls abych se dozvěděl něco o možné zácpě na dálnici. Že budu u Rohlenky stat půl hodiny, jsem se sice nedozvěděl, však jednu novinku přece!
Spíkr říká ....
.... v síti proudilo napětí 50V ....
na druhou stranu i elektrikář tvrdí obráceně: ... bylo to pod proudem ...
Když napětí stojí a proud teče, tak snad ... ale to je pouze drobný postesk, kdyby někdo chtěl hovořit o jednotné terminologii ...
Georgis Fasulis:
Mně ohledně té terminologie okolo těch příčin požáru nejvíce dožere, když řeknou:
"S největší pravděpodobnos tí požár nemá viníka, způsobila ho zřejmě vadná elektroinstala ce."
Copak provozovatel vadné elektroinstala ce, šlendrián, kašlání na normy i selský rozum - to nejsou viníci?
Miloslav Janoušek:
S příčinou požáru v elektroinstala ci to říkají už automaticky. To potom shoří i stodola bez přípojky a nebo les. :D
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana