Jaký má transformovna 110/35/10 kV vliv na zdraví lidí žijících přes ulici?
Pavel Ryšavý:
WarCZ:
Ano, máte pravdu na to jsem zapoměl. Požáry trafostanic jsou u nás na běžném pořádku dnes a denně. Hektolitry hořícího oleje rozlité po stovkách hektarů, mrtvých nepočítaně, a ty záchytný jímky jsou tam stejně jenom pro parádu.
Na domek doporučuji hermetické ocelové okenice, fasádu natřít ablativním materiálem, v interiéru vnitřní cirkulaci vzduchu s regenerací (rusko teď vyřazuje atomový ponorky, tak to nebudou potřebovat a dala by se sehnat se slevou) a vycházet ven pouze v ohnivzdorném obleku, zakoupiti kevlarové spodní prádlo ....
Nebo se raději odstěhovat
Howgh o:-)
Jiří_Hrubý:
To WarCz: Buchholz - neznáte?
Josef Prouza:
To je pořad strachu. Dneska umí vědci v laboratořích přenest bezdrátově 60W. Až budou umět přenášet bezdrátově primerku, pak už bych měl možná strach že se jí připletu do cesty :D
dolac:
Citace: Jiří_Hrubý 19.07.2007, 17:56
To WarCz: Buchholz - neznáte?
Ak raz za sociku vypadlo trafo na ES, a pomerne veľká oblasť bola bez prúdu, prišli to vyšetrovať aj eštebácii. (Vtedy to bolo bežné, vždy sa za tým hľadala nejaká sabotáž). Pýtali sa prevádzkarov, že čo sa stalo. Niekto im povedal, že Buchholz vyhodil trafo. Jeden z eštebakov povedal: "Zavolajte sem okamžite pána Buchholza" :D :D :D
Rita:
Tak to je fajn, že je to vlastně legrace. Mám malé dítě a v rodině nám diagnostikoval i rakovinu. Začala jsem si to dávat (také na popud známých) do souvislostí s trafačkou. Pravda je, že tomu vůbec nerozumím, mám pocit, že na nás z té trafačky pořád něco vyzařuje atd. Takže díky za "uklidnění", jdu si nasadit kovovou helmu a provizorní obleček z alobalu. :-*
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana