Na základě čeho hrozí za špatnou elektroinstalaci pokuta 100.000 korun?

<< < (3/4) > >>

Jiří Schwarz:
Ono je otázkou co a v jaké podobě by "Vlasta" otiskla...

Já jsem před léty psal pro Domažlický deník cosi, co redaktor upravil k obrazu svému, takže se to možná hezky četlo, ale poněkud  se tam zdeformovala původní myšlenka...

Jiří Kantner:
Citace: Jiří Schwarz  23.04.2026, 13:53

Ono je otázkou co a v jaké podobě by "Vlasta" otiskla...

Clickbaitový potenciál Vašeho článku by musel být alespoň podobně veliký jak ten článek na který chcete reagovat. (což při veškeré úctě k Vašim schopnostem pokládám za vyloučené - každý kdo má soudnost a nechce své jméno spojovat s výmysly má k tomuhle přirozenou vnitřní brzdu).
http://www.e-bezpeci.cz/index.php/rizikove-jevy-spojene-s-online-komunikaci/socialni-site/4705-clickbaitove-titulky-co-jsou-a-proc-jsou-nebezpecne

Jiří_Hrubý:
Každý bača ví, že vyplašené stádo, se nejlíp ovládá.
Podobně plíživě začínaly “revize” komínů a kotlů. Lobby si objedná článek, následně se vyplaší stádo a politicky se to protlačí.
Tohle je jen strašící článek, otázka jen je, jestli bylo zadání od redakce na senzační clickbajt, nebo redaktorka má strejdu RT, který nemá kšefty  (dance)

Václav Třetí:
Článek jsem četl ještě dříve, než se zde objevil příspěvek kol. Šohajdy, jen jsem neobjevil, že je převzat z "Vlasty". Že je to dívčí dílko bylo jasné hned od začátku a že jaksi nepochopila, že se jedná o revize společných prostor nájemního domu, bylo také na bíledni. Děvčeti doporučím, ať píše zamilované románky do "Červené knihovny" nebo dobré detektivky, s tím bude úspěšnější. Tu detektivku si rád přečtu i já.

P.S. Netušil jsem, že bude mít slátanina tohoto typu tak širokou odezvu. Některé reakce kolegů jsou trefné.

Jozef BABJAK:
Citace: Jiří Kantner  22.04.2026, 09:02

Podobných článků kde jsou lidé záměrně strašeni pokutami   sakncemi  atd. se český internet jen hemží.

Niežeby na Slovensku sme boli vzorom objektívnej žurnalistiky, otvorenej politiky, poctivých tendrov a čohokoľvek iného, čo od modernej demokratickej spoločnosti naivne očakávame, ale musím potvrdiť konštatovanie kolegu Kantnera. Z nejakých dôvodov mi Google na homepage suggestions podhadzuje veľa článkov z českých médií, a keby som im mal aspoň spolovice veriť, tak budujem v záhrade atómový kryt, predzásobujem sa všetkým možným aspoň na dva roky, trénujem streľbu a sebeobranu a na ulicu nevychádzam. Odhliadnuc od geopolitických treníc a ich ekonomických dopadov, už len počasie ide vyhladiť Česko 2x za týždeň.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana