Změna poplatků u TIČR od listopadu 2025
Radim Strycharski:
Citace: Melanopiper 14.11.2025, 09:41
Nový ceník s touto částkou jsem bohužel nikde nedohledal, pouze ceník, který jste výše uvedli a ten je shodný se zákonem 250 z roku 2021.
Zákon platí, stanovuje nějaké nejvyšší limitní částky a zmocňuje NV 60/2022 Sb. ke stanovení konkrétních poplatků, přičemž NV 320/2025 Sb. mění NV 60/2022 Sb. Poplatky jsou uvedeny v těchto NV.
Melanopiper:
Citace: Radim Strycharski 14.11.2025, 12:20
Poplatky jsou uvedeny v těchto NV.
To ano, ale nikde stále nemůžu dohledat částku 5600,- za nové osvědčení (E2A). Jen pro zajímavost: poslal jsem v rámci emailové komunikace nakonec otázku, jestli je nutné opět např. při opakované zkoušce účtovat nejvyšší možnou částku - odpovědi jsem se nedočkal:)
František Šohajda:
Citace: Melanopiper 14.11.2025, 14:02
To ano, ale nikde stále nemůžu dohledat částku 5600,- za nové osvědčení (E2A). Jen pro zajímavost: poslal jsem v rámci emailové komunikace nakonec otázku, jestli je nutné opět např. při opakované zkoušce účtovat nejvyšší možnou částku - odpovědi jsem se nedočkal:)
Jestli to ONI neberou jako nový adept? Pokud obhajujete,je tam vždy nižší sazba.Ale musíte dát žádost do 5 let ,jinak napálí částku jako nový uchazeč!! (norm)
Rozhoduje i jeden den....
Miroslav Minařík:
Tedy není jasné, na základě které položky v NV 320/2025 vznikla částka 5600 Kč a proč je u opakované zkoušky účtována sazba jako pro nového žadatele.
Nebo?
František Šohajda:
Citace
proč je u opakované zkoušky účtována sazba jako pro nového žadatele.
Prože už asi překročil dobu 5 let... (poklona)
To by musel se dát přezkoušet třeba za 4 a 1/2 letech, aby se s druhou /opravnou/ zkouškou do toho vešel?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana