Tým Elektrika
Redaktoři portálu právě konající službu

|
 |
« kdy: Včera v 08:02 » |
|
Změna poplatků u TIČR od listopadu 2025 Změna poplatků u TIČR od listopadu 2025. Od 1. listopadu 2025 vstoupilo v platnost nové nařízení vlády č. 320/2025 Sb., které po 24 letech mění výši poplatků za vybrané služby Technické inspekce ČR. Většina cen byla dlouhodobě neměnná, nyní se upravují s ohledem na inflační vývoj a reálné náklady. Zásadní změny: – Hodinová sazba inspektora nově činí ... Související ... ... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde! Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? Změna poplatků u TIČR od listopadu 2025
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Včera v 12:02 » |
|
Celkem mě zarazilo minulý rok při přezkoušení RT ,že jsem platil cca o 1000.-Kč méně než před 5ti lety při stejném přezkoušení... .?Schválně jsem se díval na faktury z TIČRu. Ale ta hodinová sazba, to nemá ani prorofesor na kardiologii?? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
|
|
|
|
Melanopiper
---------------
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Včera v 14:02 » |
|
Poplatky jsou uvedeny v těchto NV.
To ano, ale nikde stále nemůžu dohledat částku 5600,- za nové osvědčení (E2A). Jen pro zajímavost: poslal jsem v rámci emailové komunikace nakonec otázku, jestli je nutné opět např. při opakované zkoušce účtovat nejvyšší možnou částku - odpovědi jsem se nedočkal:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #7 kdy: Včera v 14:23 » |
|
To ano, ale nikde stále nemůžu dohledat částku 5600,- za nové osvědčení (E2A). Jen pro zajímavost: poslal jsem v rámci emailové komunikace nakonec otázku, jestli je nutné opět např. při opakované zkoušce účtovat nejvyšší možnou částku - odpovědi jsem se nedočkal:)
Jestli to ONI neberou jako nový adept? Pokud obhajujete,je tam vždy nižší sazba.Ale musíte dát žádost do 5 let ,jinak napálí částku jako nový uchazeč!!  Rozhoduje i jeden den....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Včera v 17:41 » |
|
proč je u opakované zkoušky účtována sazba jako pro nového žadatele. Prože už asi překročil dobu 5 let...  To by musel se dát přezkoušet třeba za 4 a 1/2 letech, aby se s druhou /opravnou/ zkouškou do toho vešel?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|