Čím sledovat výpadek napájení (veřejné neměřené části)?
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík 16.12.2025, 10:27
Nakonec to u mě skončilo na sledováním stavu všech tří fází za hlavním jističem a mikrospínačem hlídající jeho polohu. Zatím zapojeno funkčně. Ten mikrospínač musím ve volné chvilce "zcivilizovat".
Ten spínač je ovládán padající páčkou jističe?
To by se rozvoďákům zrovna líbit nemuselo.
Jiří Schwarz:
...
To by se rozvoďákům zrovna líbit nemuselo.
[/quote]
Každý není tolerantní jako drážní energetici...
Tam není problém pomocný kontakt, u BTS pro GSM-R je to snad všude...
Jiří_Hrubý:
Citace: Miroslav Minařík 16.12.2025, 10:27
Nakonec to u mě skončilo na sledováním stavu všech tří fází za hlavním jističem a mikrospínačem hlídající jeho polohu. Zatím zapojeno funkčně. Ten mikrospínač musím ve volné chvilce "zcivilizovat".
Když se znova podívám na fotku jističě, možná bych ještě zvažoval umístění indukčního snímače vpravo od jističe a buď by zvládnul propojovací hřídelku jističe, nebo mu pomoct něčím jako připínáček do díry pro hřídelku.
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří_Hrubý 17.12.2025, 09:24
Když se znova podívám na fotku jističě, možná bych ještě zvažoval umístění indukčního snímače vpravo od jističe a buď by zvládnul propojovací hřídelku jističe, nebo mu pomoct něčím jako připínáček do díry pro hřídelku.
To rozhodně chce! Jen nějak v tom předvánočním finiši zase nezbývá prostor. Ale představuji si něco takového.
Jan Yossarian:
Jsem rád jak se to tu vyvinulo. To řešení budu asi následovat. Jen tedy nemá ty dva logické stavy jak zobrazovat, tedy přes tři patra. Ale to snad vymyslím. Moje SOHO a MaR taky není z Alzy!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana