Jakou doporučíte elektro příručku pro laika?
Jan Franěk:
TO je fakt úkol, vtěsnat znalosti z elektrotechnik y na 10 stránek s tím, že navíc část informací je pro vás nepodstatná a tedy zbytná.
Osobně bych asi k měřáku zvolil nějakou knížku o měření elektro veličin. Sice bude mnohem obsáhlejší, ale plná různých vzájemných souvislostí. I zde na portále bylo několik podobných knih prezentováno.
Tedy mu to buďto připravte sám, nebo zvolte některou z dostupných publikací.
Můžete zkusit například Elektrotechnic ká měření . Nechá se toho na webu najít celkem dost
Jan Yossarian:
Citace: Jan Franěk 24.10.2024, 07:30
TO je fakt úkol, vtěsnat znalosti z elektrotechnik y na 10 stránek s tím, že navíc část informací je pro vás nepodstatná a tedy zbytná.
To je samozřejmě nemožné. Devět stran bude o bezpečné práci :-) A to nikdo nečte. Zkusme se vrátit do dob našeho mládí kdy nebyl internet a dokonce i nebyl kdo by poradil. Do mé dílny se nikdo neodvážil protože tam pod napětím bylo víc předmětů, než bych si tekdy sám pomyslel. Mladická nerozvážnost a zkoumání, to bylo tehdejší heslo mého rytmu. Něco takového nemohu nikomu radit, protože to bylo mé riziko a já ho náhodou přežil. Na druhou stranu jsem na mnoho věcí přišel dříve než ze skript. Ten dotaz je ve srovnání s tehdejší dobou úsměvný už proto, že teď je toho na internetu a tady obzvlášť tolik dostupného, že to už je vodění za ručičku. Pravda je, že i tehdy byly různé skupiny jako na facebooku jen fyzické. A tam byli různí badatelé. Dnes už badatelé nejsou, buď zemřeli nebo dostali rozum nebo makají jako barevní aby svůj koníček v bádání udrželi.
Tedy pokud mám něco doporučit, vykašlat se na knížku. Věnujte tátovi svůj čas a ukažte mu to sám.
(drinks)
Milan Hudec:
Platí, že špičkový chirurg mě o Kocherově řezu řekne kdejaký detail, mimo informace o pajšlu ke kterému se dokucháme (dance)
PajoCZ:
Citace: Jan Yossarian 24.10.2024, 12:29
To je samozřejmě nemožné. Devět stran bude o bezpečné práci :-) A to nikdo nečte. Zkusme se vrátit do dob našeho mládí kdy nebyl internet a dokonce i nebyl kdo by poradil. ...
... tam byli různí badatelé. Dnes už badatelé nejsou, buď zemřeli nebo dostali rozum nebo makají jako barevní aby svůj koníček v bádání udrželi.
Tedy pokud mám něco doporučit, vykašlat se na knížku. Věnujte tátovi svůj čas a ukažte mu to sám.
(drinks)
No nečekal jsem tolik odpovědí, nicméně jeho pamět už není co bývala a proto co není na papíře, zitra jakoby neexistovalo, pokud nebude mít aspoň několika-denní praxi, a proto jsem sem napsal. Nicméně i tak (poklona) za info (poklona) (poklona) ... něco z toho bude (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana