Co dodat k výkonné patentované technologie EZWatt Pro?
Milan Hudec:
Je občanskou povinností informovat o vynálezu vládu, státní rozpočet je napnutý a toto by pomohlo snížit deficit.
Možná je účinnost ještě větší než deklarovaná, kdo ví, proto by bylo záhodno prvního nasazení u MPO a MV.
Mirku nemáš na vládě někoho k poskytnutí linku?
Fuk Tomáš:
Citace: Miroslav Minařík 02.09.2024, 12:36
A kdo se odváží to od toho noname koupit? Také přispěji, třeba 200 Kč?
Za 200 to koupíš na Allegru i s poštovným.
Miroslav Minařík:
Citace: Fuk Tomáš 02.09.2024, 15:50
Za 200 to koupíš na Allegru i s poštovným.
Aha, tak to je ještě výhodnější! Pak navrhuju sundat FVE a pořídit si místo toho tyto úžasné šetřiče! Možná je to pro někoho, kdo žije nějaký paralelní vesmír a fyzika je tam jiná.
Olda Brkoslav:
Rozborka je na youtube, na to že je to podfuk si s tím dali docela práci.
https://youtu.be/-tE-lfoptU4
Mně to ale až tak veselé nepřipadá. V jaké době to žijeme, když reklamu na něco takového ukazuje google/youtube, zdánlivě seriózní firma?
Posílám googlu stížnosti, kdykoliv na mě něco takového vyskočí, a vyzývám k tomu každého, kdo má trochu svědomí. Nemyslím si, že ty stížnosti čte u google živý člověk, ale občas mi ten algoritmus napíše, že reklamu stáhli, takže to není úplné házení hrachu na zeď. Jindy mi napíší, že to posoudili, a podle nich je všechno v pořádku (reklama z kazachstánu využívající portrét českého prezidenta, který ten podvod prý doporučuje, šetřík paliva v autě zapojený do palubní zásuvky =LED a odpor, atd.), ale možná, že když je těch stížností nadkritické množsví, že to zafunguje.
Libor Skýba:
Pěkný O0 Vlastně celý obvod slouží k tomu, aby ty ledky svítily. Vlastně taková lampička-bludička.
No a ten tajemný blackbox s kouzelným práškem, tak to už jsem fakt nemoh (dance)
Abych řekl pravdu, tak mi ani těch lidí, co to koupili moc líto není. Za blbost se holt platí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana