Jaký zvolit rozběhový / běhový kondenzátor ventilátoru?
Jarda Seidler:
Přestal mi odsávat ventilátor DALAP AP Profi 100
tak jsem ho rozebral, a protože poslední starty byly pomalé měl jsem podezření že se pokazil rozběhový kondenzátor.
Rád bych si to vyměnil a ventilátor opravil.
Připojuji fotku, nedokáži s jistotou říci, zda je potřeba kondenzátor 8 uF nebo 0,8 uF.
Co se stane pokud vadný kondenzátor vyměním za nový a přímo 8 uF ?
pokud je to 0,8 uF tak na trhu je k dostaní 1uF... mohu ho použít?
ventilátor je to tento
https://dalap.cz/potrubni-ventilatory/19-1370-series-ap-profi#/1-prumer-100_mm/45-nazev-dalap
má dvě rychlost, a výkon uvadějí 23W a 25W
CBB60 je výrobce, ale na konci to SH něco znamená??
Jiří Buben:
Pro jednofázový motor se dá kapacita kondenzátoru spočítat dle vzorce:
C = 68 * P, kde vychází C [uF] při dosazení P [kW]
Zatím se mi toto vždy osvědčilo a motory u nichž jsem neznal kapacitu fungují s vypočtenými kondenzátory bez potíží některé již přes 10 let.
Je to empirický vzorec a je třeba dát pozor, aby rozběhovým vinutím netekl větší proud, než odpovídá průřezu vodiče vinutí.
Když mi vyjde hodnota mimo jmenovitou řadu kapacit, pak zkouším která se k tomu hodí více už přímo na motoru. měřím trvalý proud a samozřejmě sledují projev motoru při rozběhu.
František Ševčík:
Je to vůbec běhový kondenzátor ? Co když jsou na statorovém svazku měděné závity nakrátko ?
Václav Třetí:
Citace: Jiří Buben 19.05.2024, 07:11
Pro jednofázový motor se dá kapacita kondenzátoru spočítat dle vzorce:
C = 68 * P, kde vychází C [uF] při dosazení P [kW]
To je hlavně vzorec pro připojení 3F motoru na jednofázovou síť. U motorů vyrobených jako 1F to nemusí platit. V tomto případě je třeba měřit proud jdoucí do vinutí a sledovat, jak se motor chová, hluk a schopnost hladkého rozběhu napoví.
Tazatel dodal foto, podle něj bych předpokládal kondenzátor 8uF. Také v tomto typu pouzdra bývají kondenzátory vyšších hodnot než 0,8uF
Martin Kurka:
Fotka dost zkresluje, nejsou vidět reálné rozměry kondenzátoru, ale tipoval bych že 8µF kondík na napětí 450V AC (636V DC) by se do této svorkovnice ani nevešel.
Navíc celý motor bere při plném výkonu (vyndaný z potrubí) 0,1A na první rychlost a 0,11A na druhou rychlost.
Kdežto proud kondíkem 8µF může být na 230V až 0,58A. Ale kondíkem 0,8µF jen 0,058A a tento proud by tak asi pro pomocnou fázi odpovídal lépe. Ovšem záleží na impedanci vinutí pomocné fáze a ta je daná výrobcem motoru. Takže obojí kapacita je teoreticky možná, jen 0,8µF je asi pravděpodobněj ší.
Rozměr původního kondenzátoru a jeho hmotnost řekne více.
8µF/450V AC se pohybuje kolem průměru 35mm a délce 60-70mm
0,8µF/450V AC se pohybuje kolem průměru 28-30mm a délka 55-57mm
Jenže na vině s líným rozběhem nemusí být jen kondenzátor, dokonce vzhledem k jeho napětí 450V AC to ani nepředpokládám . Na vině mohou být ložiska.
V každém případě je dobré si kapacitu kondenzátoru změřit stejně jako si změřit proudy motoru při vyjmutém ventilátoru. A oba tři údaje porovnat se štítkovými.
Kondenzátor 1µF místo 0,8µF pomocnou fázi asi moc nepřetíží, ale ventilátor může být hlučnější s většími vibracemi.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana