Koho napadá, podle jakých kritérií hodnotit veletrh?
Václav Třetí:
Citace: Jan Palička 03.05.2024, 08:19
Tak nevím jak je to dnes, ale z dob, kdy jsem pracoval ve firmě, která bývávala aktivním vystavovatelem si pamatuji, že zrovna v Brně byly mezi poskytovanými službami i hostesky.
Už nepamatuji přesně, zda to byl poslední Amper v Praze, nebo první Elektron, ale jedna z hostesek oblečených do zlatého overalu a jezdících na Segwayích mě málem dostala. Děvčata měla propagovat elektromobilit u a jezdila mezi návštěvníky, jenže nepřiměřeně rychle a na těsno. Zda měly ještě nějaký další úkol nevím, třeba měly být rychlými poslíčky, ale bylo to nebezpečné. Zda si je přivedl některý z vystavovatelů nebo byly "dodány" výstavištěm netuším.
Jaromír Táborský:
Nevím, zda to se patří jak veletrhy hodnotit, ale dnes jsem se potkal se spolužákem který stále ještě učí na Soue, tedy divím se mu, takový fachman a nechá tam ze sebe dělat panáka. Mno, dnes jsme potkali v lese a vyprávěl mi, jak se pokoušel získat levnější vstupné pro své vybrané favority. Studenti jsou na Amperu nežádoucí!
Neexistuje žádné oficiální levnější vstupné, pořadatelé mu to po telefonu taky potvrdili. Prý si někteří vystavovatelé stěžovali, že tak pro zvýšení návštěvnosti nahání školy. Sice nevím kdo by si asi z vystavovatelů stěžoval ale spíš přemýšlím jsou studenti odkazováni na Instagram? Nebo co je to za strategii?
Všechno je dnes takové poloviční, nijaké, samý reklamní kecy a sdělení nula. Pořád se přihlašovat registrovat a pak hromada propálenýho času pryč. Když mi někdo podsouvá vizitku s funkcí marketingu, zvedá se mi žaludek. Jestli vystavovatelé nemusí studenty, pak já jako návštěvník očekávám kompetentní lidi na stáncích. A ti v mnohých případech nejsou.
Václav Třetí:
Citace: Jaromír Táborský 04.05.2024, 19:45
Studenti jsou na Amperu nežádoucí!
Neexistuje žádné oficiální levnější vstupné, pořadatelé mu to po telefonu taky potvrdili. Prý si někteří vystavovatelé stěžovali, že pro zvýšení návštěvnosti nahání školy.
Jestli vystavovatelé nemusí studenty, pak já jako návštěvník očekávám kompetentní lidi na stáncích.
Každé řešení má svůj rub a líc.
Pořadatelé a vystavovatelé odhání své budoucí zákazníky místo aby je naučili na podobné akce chodit. Na druhou stranu není dobré, pokud na takovou akci půjdou všichni studenti nebo celé ročníky. Učitelé by měli vybrat studenty, kteří mají o obor zájem a je předpoklad, že se budou elektrikařině věnovat profesně. Měli by tam jít za odměnu a školu representovat. Pokud se na akci naženou všichni, tak se projeví jen jako banda narušitelů, protože dnes je minimálně polovina studentů, kteří studují něco, co je nebaví, kam se hlásili proto, že to chtěl tatínek nebo maminka a nikdy to dělat nebudou. Ti jsou tam zbyteční. Pamatuji doby, kdy byly vstupenky v elektroodbytec h - pro stálé a dobré zákazníky a zdarma!
Že dnes nechce někdo alespoň slevit nevýdělečným studentům oboru je také ukázka doby - nenažranost se projevuje všude.
Jan Palička:
Citace: Václav Třetí 07.05.2024, 03:14
Pořadatelé a vystavovatelé odhání své budoucí zákazníky místo aby je naučili na podobné akce chodit. Na druhou stranu není dobré, pokud na takovou akci půjdou všichni studenti nebo celé ročníky. Učitelé by měli vybrat studenty, kteří mají o obor zájem a je předpoklad, že se budou elektrikařině věnovat profesně.
Když jsem ještě na Ampér jezdil, tak odhaduji zhruba čtvrtina návštěvníků byli studenti, jejichž často jedinou snahou bylo shromáždit co nejvíce písemných materiálů. Jestli byli všichni studující odborných elektrotechnic kých oborů nevím, ale mám jisté pochynosti, spíše to vypadalo jako školní exkurze....
Takže pokud se Terinvest rozhodl, že Ampér posune do typu veletrhu, který Němci nazývají Fachmesse, což je veletrh typu B2B, myslím, že je to jen dobře (jen si musí pořadatelé uvědomit, že u tohoto typu veletrhu není měřítkem jeho úspěšnosti návštěvnost). Odborníci získají vstupenky přes své dodavatele a těm studentům, kteří mají o obory zastoupené na veletrhu opravdový zájem, je může zajistit škola; ono jich zase nebude potřeba tak moc..
Jan Franěk:
DOba se rychle mění a spolu s ní i chování a požadavky zákazníků. I vystavující firmy jsou zákazníky vystavovatele. Podle všeho to vypadá tak, že vystavovatel nereflektuje na požadavky zákazníků, jede si svoji linii která všem v minulosti vyhovovala, ale dnes je překonána a nedostatečně naplňuje požadavky a představy zákazníků.
Asi jako by jste vyráběli Felici protože se ve své době skvěle prodávala a proto se výroba nemění. Jen zákazníci už vyžadují klimatizaci, jiný komfort a jízdní asistenty, nebo pasivní bezpečnost, či představu o spotřebě a tak dále. Auta se posunula o 4 generace dál, ale vy stále prodáváte Feldu, přes očividně klesající prodeje a z nepochopitelné ho důvodu s tím nehodláte nic dělat. Jak dlouho to asi může vydržet, než to neuživí ani minimální potřebný ansámbl okolo?
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana