Jak získat souhlas s přemístěním elektroměru?
Peter Munka:
Citace: Jan Franěk 18.01.2024, 22:41
Mě nejde na rozum proč v tomto případě vše nezajistí realizační firma. Osobně bych to prostě zařídil (nabídnul) jako kompletní službu.
Ak ju susedia dostatocne nenavidia, nic nepomoze. Energo zamok otvoria, kladku strihnu / odrazia.
Miroslav Revús:
Citace: Peter Munka 19.01.2024, 00:09
Ak ju susedia dostatocne nenavidia, nic nepomoze. Energo zamok otvoria, kladku strihnu / odrazia.
Až tak zúfalo by som to nevidel. Ale ten odkrytý istič sa priamo ponúka "Vypni ma!".
Ja osobne by som to celé, tak ako je, zakryl na mieru vyrobenou skriňou s rozvádzačovým zámkom-deleným polkruhom pre PRIS.
Peter Munka:
Citace: Miroslav Revús 19.01.2024, 08:10
Ja osobne by som to celé, tak ako je, zakryl na mieru vyrobenou skriňou s rozvádzačovým zámkom-deleným polkruhom pre PRIS.
Potom je dolezite nezadat to nejakym miestnym zamocnikom, ktori vezmu priklepku a trafia s istotou privodny vodic pod omietkou za patricnych efektov a vypnu celu bytovku kvoli odpalenym poistkam v HDS.
Emanuel Kocián:
Tu desku vyměnit za nějaký přisazený rozvaděč s průhlednými dvířky, které budou mechanicky zajistitelné např. zámkem na obecný půlkruhový klíčový profil, co bývá často na elektrorozvadě čích. To po kapsách nikdo nenosí (obvykle).
Nyní se ten hlavní jistič vysloveně vybízí k vypnutí, protože je to jen cvak, a než se někdo probere, je dotyčný hajzl na schodišti o 2 patra jinde. Pokud to bude zakrytované a mechanicky zajištěné, tak takové snahy už tolik jednoduché nebudou. Za prvé, bude to zjevná snaha se srát/vlamovat do něčeho cizího (je potřeba něco odemknout/otevřít), za druhé to bude trvat neskonale déle s různými zvukovými projevy (vrzání atp.), takže si to každý hajzl 3x rozmyslí.
Milan Hudec:
V p
odstatě stejná situace před drahně lety vyřešena plechovým deklem se třemi různými zámky a sirénkou na baterku, která se na několik vteřin aktivovala po otevření dveří, dala se vypnout z bytu.
Pokud vím, tak nikdy za nějakých 20let nedošlo k žádnému incidentu ani ze strany záškodníků ani ze strany "čezu".
Vlastně až nyní s odstupem 30let mne napadá, zdali jsem neporušil nějaké pravidlo ve smyslu jedny dveře=jeden typ zámku.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana