Jak si vybrat revizního technika?
Jan Franěk:
Já bych si těmito tvrzeními nebyl tak jistý
1 - nevíme kdy byly provedeny poslední revize spotřebičů
2- protože něco jako výchozí revize spotřebičů neznáme, kdo ví o co ve skutečnosti jde
3- může jít o spotřebiče i nářadí
4- zde uváděné termíny jsou maximálně možné dle norem. Nicméně tyto termíny mohou být kratší, určené místním bezpečnostním předpisem a ještě se budou lišit dle provozu kde se nacházejí, četnosti používání, držení v ruce, .........
František Šohajda:
Citace: Jan Franěk 08.01.2024, 11:06
Já bych si těmito tvrzeními nebyl tak jistý
1 - nevíme kdy byly provedeny poslední revize spotřebičů
2- protože něco jako výchozí revize spotřebičů neznáme, kdo ví o co ve skutečnosti jde
3- může jít o spotřebiče i nářadí
4- zde uváděné termíny jsou maximálně možné dle norem. Nicméně tyto termíny mohou být kratší, určené místním bezpečnostním předpisem a ještě se budou lišit dle provozu kde se nacházejí, četnosti používání, držení v ruce, .........
Bylo to na otázku všeobecně "kancelářskou techniku".......
Byl jsem u toho /viděl jsem zápis/, že elektrikář dělal vše v kanceláři, od konvic,přes lednice,mikrovlnky a pak perličku, myš od PC.... O0
Podle BOZP můžete dělat i každý měsíc zkoušky a revize podobně....
Ale proč si krátit život něčím, čím to jde zefektivnit a snížit náklady firmě!! (dance)
Jaroslav Jonáš:
Mě nejde o to, jakého technika hodlá tazatel hledat, ale o to, co po něm bude chtít. Píše, že bude požadovat VÝCHOZÍ revizi na NOVÉ elektro spotřebiče v kancelářích. Docela věřím tomu, že v dnešní době dodavatele VÝCHOZÍCH revizí na NOVÉ elektro spotřebiče najde.
Zdeněk Mazač:
Výchozí revize nových spotřebičů? To snad spíš Revize nových spotřebičů před uvedením do provozu
Jan Franěk:
Citace: Zdeněk Mazač 08.01.2024, 21:22
Výchozí revize nových spotřebičů? To snad spíš Revize nových spotřebičů před uvedením do provozu
Domnívám se že nee. Nový spotřebič není potřeba revidovat. Prošel všemi zkouškami a pokud není zjevně poškozený dopravou nebo skladováním, tak se rovnou používá. V tento okamžik za něj ručí sám výrobce, nebo prodejce. Osobně jej nechám zapsat do seznamu nových spotřebičů a vytvářím mu kartu v dalším pravidelném termínu revizí
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana