Opravdu revoluční elektromotory z Brna sníží spotřebu energie o 20%?
Jiří Schwarz:
Jestliže je tam zmínka o implementaci permanentních magnetů, tak to bych asi neměl odvahu označit za "průlom", když to jen nějaký nový level motoru, jako byl v minulosti v kdejakém magnetofonu nebo gramofonu.
Fajn, přidáme k tomu elektroniku, aby se to dalo pěkně řídit (rozběh, otáčky...) a už tu máme další spotřebič, u kterého bude záležet na tom jak to výrobce ošetří, aby to nezhoršovalo zatížení sítě vyššími harmonickými.. .
Oběhové čerpadlo pro topení už by dnes mělo být také elektronicky řízení a také by mělo mít nižší spotřebu než starší, klasické. Dokonce je tam uváděna trochu vyšší úspora než 20%.
Já dokážu změřit elektrický příkon, ale nemám vybavení na změření průtoku, abych sám sebe přesvědčil, že to není jen hezká reklama
Miroš Jan:
Citace: Fuk Tomáš 21.12.2023, 10:18
Jenom tím. Pokud jsem to správně pochopil, jedná se o synchronní motor.
Mám to uložené jako synchronní servo.
Ale to není nic nového. Naše první aplikace cca 1998. (dance)
Miroslav Revús:
Citace: Fuk Tomáš 21.12.2023, 10:18
Jenom tím. Pokud jsem to správně pochopil, jedná se o synchronní motor.
Práve to somsi nebol istý. Ja som to pochopil tak, že v asynchrónnom motore vymenili rotor s klietkou za rotor doplnený o permanentné magnety. Bližšie podrobnosti nie sú známe a tak som si nebol istý, aký motor by sa mal voliť v parametroch FM.
Fuk Tomáš:
Dokonce to na mne dělá dojem, že to bude mít jak rotorovou klec, tak permanentní magnety v rotoru, a že se to při rozběhu chová jako asynchronní motor, zatímco za běhu jako synchronní. To může být pro FM rébus.
Miroslav Revús:
Veď to bolo prvé, čo ma napadlo.
A pretože nie som doma v teórii točivých strojov (tada v tej matematicko-fyzikálnej časti), tak zo mňa vypadla moja prvotná otázka.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana