Je možné provádět elektropráce jako občasný výdělek?
Pampalíny:
Mám paragraf 6. Chtěl bych vědět jestli je možné provádět elektro prace jako jen jako občasný výdělek. Třeba synovi udělat nové zásuvky, u známých zapojit novou elektroinstala ci, když budu mít na Ičo rekonstrukci koupelny, tak jestli to mohu zapojit a stačí kdyz zavolám revizáka a potvrdí mi to. Jde mi čistě jen o právní pohled aby z toho nebyl problém. Takže jednoduše mohu dělat elektro offiko i bez živnosti když splním všechny náležitosti?
Miroslav Minařík:
Citace: Pampalíny 13.12.2023, 23:28
Mám paragraf 6. Chtěl bych vědět jestli je možné provádět elektro prace jako jen jako občasný výdělek. Třeba synovi udělat nové zásuvky, u známých zapojit novou elektroinstala ci, když budu mít na Ičo rekonstrukci koupelny, tak jestli to mohu zapojit a stačí kdyz zavolám revizáka a potvrdí mi to. Jde mi čistě jen o právní pohled aby z toho nebyl problém. Takže jednoduše mohu dělat elektro offiko i bez živnosti když splním všechny náležitosti?
Kontrolní dotaz!
§6 čeho?
Jiří Blažej:
Myslím, že i bez bazírování na tom, co je úplně přesně paragraf 6, se dá na otázku odpovědět. Vzhledem k zaměření těchto stránek a charakteru dotazu se dá usoudit, že se nebude jednat například o paragraf silničního zákona.
Mochyto:
Citace: Miroslav Minařík 14.12.2023, 08:07
Kontrolní dotaz!
§6 čeho?
Paragraf 6 NV 194/2022 Sb. Pardon moje chyba
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Blažej 14.12.2023, 12:16
Myslím, že i bez bazírování na tom, co je úplně přesně paragraf 6, se dá na otázku odpovědět. Vzhledem k zaměření těchto stránek a charakteru dotazu se dá usoudit, že se nebude jednat například o paragraf silničního zákona.
Souhlasím, to nebyl dotaz na vás ale na tazatele. Držitel §6, resp. osoba znalá ... obvykle nepokládá takovou otázku, za to hodně lidí rádo tvrdí, že jsou držitelé §6 ale jak všichni víme, tento "obřad" se koná na konkrétní činnost a výšku ... blabla. Tak jsem položil doplňující otázku aby se dalo přesně odpovědět.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana