ABB představila novou designová řada vypínačů a zásuvek Zoni
Pavel Horský:
Tak mi dnes přistál na stole vánoční dárek v podobě 10ks zásuvek Zoni.
Jako projektant si teď asi budu dlouho lámat hlavu s tím, co s nimi. V ABB jsou opravdu nápadití, jen každoročně nedomýšlejí komu posílají jaký dárek. Tradice je tradice (dance)
Já vím. říká se "darovanému koni na zuby nekoukej", ale když se na něm nedá ani jezdit...
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 05.12.2023, 15:02
Tak mi dnes přistál na stole vánoční dárek v podobě 10ks zásuvek Zoni.
Jako projektant si teď asi budu dlouho lámat hlavu s tím, co s nimi. V ABB jsou opravdu nápadití, jen každoročně nedomýšlejí komu posílají jaký dárek. Tradice je tradice (dance)
Já vím. říká se "darovanému koni na zuby nekoukej", ale když se na něm nedá ani jezdit...
Mohl byses prosím podívat, v čem jsou nové zásuvky bezpečnější než předešlé, jak uvádí reklamní slogan.
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec 06.12.2023, 07:01
Mohl byses prosím podívat, v čem jsou nové zásuvky bezpečnější než předešlé, jak uvádí reklamní slogan.
Milane, určitě mohl, ale až budu v kanclu. Jsem nějaký chabruz se (poklona) . Snad se zítra dostanu do kanceláře a mrknu na to.
David Hruda:
Jo, taky mi to poslali. Ale tak, že mi to musí PPL předat osobně, nemůže to nechat na výdejně za rohem, kde si obvykle všechno vyzvedávám.
Od pondělka se naháníme po městě a dnes to konečně dopadlo.
Myslel jsem, že je to dárek pro manželku, který jsem objednal.
Když jsem zjistil, že to je tohle, málem to se mnou seklo. :(
Pavel Horský:
Omakal jsem si zaslané zásuvky a musím říci, že strojky (vnitřky) vypadají hooooodně stabilně, vodiče ve třmenech parádně drží, kdybych je měl montovat, byl bych spokojený. Nenašel jsem jediný problém.
Ovšem, 10ks jako dárek pro projektanta, když každý rok hlásím, že již X let nejsem Elektromontér ABB. Mají tam v tom trošku bordel.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana