Které relé pro hladinový snímač umí ignorovat pulsy?
Jan01:
(poklona) za odpovědi. Uvedu to na pravou míru. Jedná se o ultrazvuk, ktery snima vysku paliva v zasobniku. Problem je, ze pokud ho umístim blízko padajiciho paliva, tak by mi mohl cukat s motorem. Na snímači je pouze přepínání no/nc . Takze jsem zvazoval bud použít nejake multifunkcni rele a nebo zvolit vhodnější umístění snimace. Nejsem si jist, jestli ty relé nereahuji jiz na impuls, proto jsem se obratil na vas. Doba behu motoru bude max 2minuty.
Jiří_Hrubý:
Pokud má snímač releový výstup, zapojíte ho na místo vstupů pro sondy.
Jinak i ultrazvukové snímače umí pracovat s hysterezí, ne však všechny.
Jan01:
Vedou z nej 2 vodice, na jeden se privede faze a druhym ji snimac prousti podle stavu.
Juraj Rojko:
Řešíte detekci hladiny paliva(!) a ptáte se na takto triviální věci? Jste si zcela jistý že místo snímače hladiny nevyrábíte rozbušku?
Jan01:
Jedine, cim sim nejsem jisty, jestli chcete poradit a nebo jen prudit. Mozna bylo jednodussi oslovit primo vyrobce. Jen pro info, s rimto snimacem se setkavam u hlidani paliva 10 let a nic nevybuchuje. Jesiny rozdul je v tom, ze ho chci pouzit do jine pozice ve ktere se v blizkosti snimace sype material . Nic vic.. o pul metru jina pozice. Takze rada jakoze to je trivialni zalezitost asi fajn pro profiky. Me je to platne jak mrtvému zimnik. (poklona) .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana