Nemá někdo katalogový list pro MEZ VZGJ32A~380V ?

(1/3) > >>

Josef Martinec:
Hledám parametry stávající HDS. V současnosti nainstalovány šroubovací pojistky 50A. Trošku mě mate název skříně VZGJ32A~380V a strýček google nechce nic rozumného najít. Do skříně díky netěsnostem  zatéká ,   na vnitřních stěnách je koroze, těsnění jsou zatvrdlé (nějaký provaz) a zřejmě nevyměnitelné.

Jiří_Hrubý:
Úplně běžná SIL 63.
Koroze uvnitř je povrchová, je to litina, na funkci nemá zásadní vliv. Zatéká vetšinou jen v důsledku chybné montáže průchodky zezhora.
Těsnící provaz lze vyměnit, ale snazší je vyměnit celou skříň, pokud už má výrazné stopy oxidace na kontaktech.
Zvlášť takhle na sloupu, je to práce na slabou hodinku, se svodem o půl hoďky víc.

Josef Martinec:
Z označení by mi dávalo smysl max 32A /380V nebo se řešila jedna skříň a různá víka dle výzbroje?

Jiří_Hrubý:
SIL 25 se přebrojovala na SIL 63 pomocí adaptérů, co dělali učedníci.
V proncipu co se do skříně dalo nacpat, se tam nacpalo, označení není vždy relevantní. Dtto KLAD B, které se vyráběly jak 25 tak 63A verze, přičemž závity byly připraveny pro DII i DIII.
Označení je pouze typové, na jiné už najdete označení SIL 63.

Václav Třetí:
Já ještě upozorním, že těsnící šňůra ve dveřích této staré SIL bude asbestová! Pokud bude třeba těsnění vyměnit, je třeba použít ochranné pomůcky - zejména ochrannou masku s filtrem nejméně P3 a asbest a jeho zbytky bezpečně zlikvidovat. Nebo ještě lépe skříň nahradit novou. Ono od dob, kdy se na odběrných místech přestaly používat hlavní jističe 16(15)A, tak je již předjištění 25A špatně a málo!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana