Neklouže při smršťování Wago svorka 2773-2401 na provrtané vodiče ve zdi ?

(1/2) > >>

Martin Kurka:
 Wago nabízí novou Push-in svorku 2773-2401 určenou zejména na opravy CYKYn až do 4mm 2 provrtaných ve zdi.
Koukal jsem, že už je dostupná i v některých obchodech.

Už jste s ní někdo opravu kabelu dělal a před smrštěním a po smrštění krycí bužírky stále Pushin držely a nesjížděly? Zasekly se dobře?

Peter Munka:
To zase bude zabava, ked toto objavi kutil izolackovy a uzna vyhody oproti cokolade, ale omota to izolackou z Ciny a zahodi omietkou. Ponuka k tomu Wago aj teplom sa zmrastujucu izolaciu certifikovanu pre ulozenie priamo do omietky ?

M S:
Vzhľadom k tomu, že heatshrink je bežne z PVC, odolnosti by som sa nebál.

Polyolefinové bužírky neviem, v niektorých betónoch a maltách sa polyolefinové vlákna používajú na spevnenie, takže by som nečakal, že ich bežné stavebné hmoty zožerú.

Petr Chalupa_:
Přemýšlím, jak tam tu bužírku v takové situaci vlastně dostat. Po slepu, resp. po hmatu, tedy s vodiči a wagovkami už v bužírce to spojovat asi nebudu, takže aby smršťovačka mohla být od pláště po plášť, musím rozbít značný kus zdi na jednu, nebo na druhou stranu od narušeného místa... Proč už tam tedy rovnou nedat normálně krabici? Nebo mi něco uniká?

Milan Hudec:
Citace: Martin Kurka  18.08.2023, 18:08

Wago nabízí novou Push-in svorku 2773-2401 určenou zejména na opravy CYKYn až do 4mm 2 provrtaných ve zdi.
Koukal jsem, že už je dostupná i v některých obchodech.

Už jste s ní někdo opravu kabelu dělal a před smrštěním a po smrštění krycí bužírky stále Pushin držely a nesjížděly? Zasekly se dobře?

Budu možná za fušera, ale budiž.
Smrštuji jen část přes plášt kabelů, a vodiče ve svorkách nechávám žít volným životem.
Kvalitní smrštovačka (silnostěnná) dokáže vytvořit po smštění celkem velký tlak, který by vodičem mohl někam pohnout.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana