Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění!

(1/4) > >>

Komerční sdělení:
    Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění! V dnešní, do digitalizace zasvěcené době má i vzdělávací sektor možnost využít nových technologií ke zlepšení každodenního života učitelů, studentů a celé školní komunity. Jak si ale modernizovat školní prostředí, aniž by se zapomnělo na tradice a lidský dotek? Jak spojit novou technologii s efektivitou a přívětivostí, aby odpovídala potřebám všech zúčastněných stran? V následujícím článku představíme řešení českého výrobce Dexon, které nabízí školám šanci přivést tradiční systémy, jako je zvonění a školní rozhlas, do nového věku a může proměnit školu ve skutečně moderní a přívětivou instituci.

Související ...
    ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Milan Hudec:
Snížit stres ze zvonění zvonku, kam se ten svět ubírá......

František Šohajda:
Citace: Milan Hudec  18.08.2023, 11:25

Snížit stres ze zvonění zvonku, kam se ten svět ubírá......

Tomu se říká -"Nová doba!!" (dance)

Milan Hudec:
Citace: František Šohajda  18.08.2023, 12:08

Tomu se říká -"Nová doba!!" (dance)

To sice ano, ale jak zvonkem vystresované nebinární udělátko nejasného původu bude stát u soustruhu a krmit národní kasu, to tedy fakt nevím.
 (dance)

Václav Třetí:
Já nevím jak dnes, ale my jsme měli ke zvonění přístup velice pragmatický. Zvonění na hodinu bylo nutné zlo, kdežto zvonění na konci hodiny bylo vítané. A nejraději jsme měli zvonění na konci poslední hodiny daného dne. Byť jsem ve škole potíže nemíval, tak konec vyučování byla vždy úleva a začátek úplně jiných, většinou pro mě příjemných aktivit. Na střední škole už to bylo trochu jinak, přibývaly různé povinnosti.

Řečeno lapidárně, firma DEXON se potřebuje uživit. Myšlenka, že se děti nebudou stresovat ze zvonku je mylná. Stres se bude pouze vázat na jiný zvuk, označující začátek nebo konec hodiny.

Jinak ve školách se dnes také nezvoní, což vede ke slušným zmatkům, ovšem školník má doma klid - pokud bydlí ve škole. Marie Teresie by se asi divila, kam jsme to její zásluhou zavedené školství dovedli.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana