Jak nahradit jeden z vypínačů č.6 bezdrátovým prvkem?

<< < (4/4)

Milan Novotný 1:
Zapojení jsem nakonec (po konzultaci s mým elektrikářem  (norm)) provedl dle přiložených obrázků a vše funguje tak, jak jsem si představoval.

Co se týče řešení s tlakovou nádobou, tak to jsem také uvažoval - a třeba ho i jednoho dne zrealizuji, volných zásuvek tam je dost :) Ale to je mimo téma dotazu...

Pavel Čermák:
Jen poznámka k těm "příběhům" Docela chápu, že přednášející po polední pauze, registrujíc
poklimbávání posluchačů,  dá "k dobru" nějakou takovouhle povídačku, aby auditorium trochu probudil.
V tom byl mistr. ing. Urban, při jeho přednáškách se opravdu nespalo a nějaké to "přibarvení"mu
posluchač jistě rád odpustil. A soudný člověk jistě dokáže realitu rozlousknout.

Václav Třetí:
to kol. Čermák:
Myslím, že jste příspěvěk odeslal do nesprávného téma.

Miroslav Revús:
Citace: Milan Novotný 1  11.07.2023, 21:46

Zapojení jsem nakonec (po konzultaci s mým elektrikářem  (norm)) provedl dle přiložených obrázků a vše funguje tak, jak jsem si představoval.

Elektrikár to vyriešil brilantne, ale nedodržal farebné značenie vodičov. Ani sa nenamáhal sivý vodič použitý ako Neutrálny preznačiť modrou zmršťovačkou.

Je to také "kutilské" riešenie, kedy to funguje, ale správne to nie je. Elektrike je úplne jedno, aká je farba izolácie. Elektrikárovi nie.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana