Čím prolomit mrazivé ticho kanceláře
Komerční sdělení:
Ruší vás kecy kolegů? Nedokážete se soustředit, děláte chyby? To zřejmě nebude optimální pracovní prostředí. Budete se divit, ale řešením je správně zvolená hudební kulisa. Snižte stres v kanceláři a zlepšete pracovní výsledky správnou hudební kulisou! Tedy pokud nemáte v oblibě v uších špunty proti hluku nebo populární sluchátka Otíka Rákosníka, závozníka z filmu Vesničko má, středisková. Ale vycházejme z toho, že ani jedna varianta není v praxi použitelná. Jak s Dexonem takovou situaci řešit?
Související ...
... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Jan Franěk:
Určitě pozitivním hodnocením bude tento výrobce, který patří k těm osvědčeným. Nicméně mne osobně by ozvučení kanceláře stálou hudbou (hlukem) spíše štvalo. Když se dostanu na stavbu kde některý z dělníků musí mít puštěné rádio celý den (často i dost nahlas) tak jsem z toho úplně říčnej. Často se musím s kolegy domlouvat na větší vzdálenost a rádio nás ruší, proto vznikají i spory, když jim to alespoň na čas musím vypnout. Nedávno jsem protahovali kabely do rozvaděčové skříně, já v rozvaděči a kolega dole v prostoru pod ním, a přes otvor 20*60cm jsme na sebe museli křičet, než jsem to nevydržel a umlčel obkladači jeho mobil. 2 minuty dohadů se vyplatily a mi svou práci dodělali bez křiku a v pohodě. (drinks)
Tedy osobně nemám rád plnění jakéhokoliv prostoru dalším hlukem, byť kvalitní hudbou. Na tu si dělám čas večer doma, nebo v autě, kde si ji mohu vychutnat v klidu a naplno, aniž by mne rozptylovala a jinak rušila při práci.
Jo, vím že mnoho lidí to má jinak a vím o mnoha kancelářích, kdy hrají rádia téměř nepřetržitě. Ale osobně to prostě vnímám takto.
... a poslech všem (drinks)
Kvita Ladislav:
Citace: Jan Franěk 29.06.2023, 08:11
Tedy osobně nemám rád plnění jakéhokoliv prostoru dalším hlukem, byť kvalitní hudbou. Na tu si dělám čas večer doma, nebo v autě, kde si ji mohu vychutnat v klidu a naplno, aniž by mne rozptylovala a jinak rušila při práci.
Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu.
Největší peklo je Evropa 2, Rááááádio Impuls a Frekvence.
A peklo na čtvrtou je, když děláte na stavbě uprostřed haly a v každém rohu dělá jiná parta a každá z nich má naladěnou na svém MAKITA DMR116 svou oblíbenou stanici. Teď sice dělám v kanceláři, ale byl to teda boj s kolegyní, než jsem ji přesvědčil, že když už ten krám teda musí mít puštěný, tak v žádném případě žádnou z výše uvedených stanic a volume hodně doleva.
Jan Bocek:
Včera jsem byl po létech v Kauflandu Ostrava.
Při nákupu mne neustále rušila hlasitá divoká hudba a nabídky typu "Kaufland vaše volba".
Nákup jsem nedokončil a raději odešel.
Odešel jsem dokončit nákup do Lidlu, kde také hrála hudba, ale "pianisimo" a ne moc divoká.
Harmonická hudba může být někdy balzámem na duši.
Plně souhlasím s kolegy, kdy hlasitá hudba ruší a někdy i vyleká na křižovatce vedle stojící auto.
Na stavbě a pracovištích jsem obvykle radio a cigarety zakazoval. Když jsem měl tu moc.... Zvláště v malém prostoru na příklad bytové jádro.
Správně zvolená hudební kulisa.....to není v technice, ale ve výběru a v úrovni síly zvuku.
Viz uvedené příklady v supermarketech . Je to pak záměna prostředků a cílů.
Myslím, že proti lidské blbosti je i jinak skvěly Dexon bezmocný.....
Václav Třetí:
Rámus nemusím ani při práci ani při řízení auta. Z duše protivné mi jsou zpívané reklamy různých rozhlasových stanic, zejména ty, které zneužívají upravené známé hudební základy. To ovšem neznamená, že hudbu neposlouchám, ale musím na ni mít náladu a také si vybírám, co poslouchám. Pro mě je centrální ozvučení jakéhokoliv pracovního prostoru nepříjemné.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana