Dali byste nářadí WIHA svůj referenční hlas?

<< < (4/4)

Martin Kurka:
Šrouby s křížovou drážkou nejsou Philips, ale Phillips

Phillips-head nebo zkráceně PH od původního držitele patentu Henry Franka Phillipse podnikatele z amerického Portlandu, majitele firmy Phillips Screw Company který si dal v roce 1933 patent na nápad jednoho automechanika a ten patent mu zrušili v roce 1949, protože před jeho patentem přišel s křížovou drážkou  Angličan John Frearson.

Nejkvalitnější ocel elektrikářskýc h šroubováků jsem zažil od Irazoly. Mám je kupované ječtě než Irazolu koupilo Bahco. Nejhouževnatěj ší vnitřek a tvrdý povrch. V neizolovaných se dají sehnat i lepší, ale v elektrikářskýc h byla Irazola top a Wiha se udržuje stále v horní polovině kvality.

Jan Franěk:
Citace: Martin Kurka  16.06.2023, 08:49

Nejkvalitnější ocel elektrikářskýc h šroubováků jsem zažil od Irazoly. Mám je kupované ječtě než Irazolu koupilo Bahco. Nejhouževnatěj ší vnitřek a tvrdý povrch. V neizolovaných se dají sehnat i lepší, ale v elektrikářskýc h byla Irazola top a Wiha se udržuje stále v horní polovině kvality.

Jo, tak na tyto šroubováky také vzpomínám a pod tvoje hodnocení se mohu podepsat  O0

Jan Alin:
Od Irazoly mám stále ještě tři šroubováky a jsou dodnes bez konkurence. Škoda že ta řada skončila.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana