Jakou svorkou odbočit z CYA 35mm?
Jiří_Hrubý:
Citace: Fuk Tomáš 11.06.2023, 23:33
Ale příspěvek p. Munky se vztahoval k tomu obrázku z katalogu, na ten jsem tedy také reagoval.
Beru zpět, ta část o fotce mi vypadla z kontextu.
Pavel Horský:
Citace: 555 12.06.2023, 02:33
Pokud jsem to pochopil dobře tak myslíte něco takového to?
https://www.kvelektro.cz/svorkovnice-stoupaci-1x95mm2-velka-sez-sv-95-p1185676
Ta se ale určitě do KU68 nevejde
Jiří Polášek:
A co tak použít "historickou" svorku GPH 635/1 KU? Ta by se do KU68 měla pohodlně vejít.
A pak si zkuste zadat do vyhledávače: 115004 weller svorka odbočná.
A jako naprostá nouzovka stylu teď hned a na místě z toho co je v autě, by šla použít sběrnicová svorka s podložením kouskem Cu pásoviny.
Tak a teď do mne.
Jan Franěk:
No, osobně bych se zamyslel nad tím, proč tak velký průřez jde takovou krabicí, jako je 1901 (KU68) KOPOS, když tato krabice k tomu není určena. Pokud by to jen trošku šlo, vyměnil bych ji za vhodnější a pak si v klidu vybíral vhodný materiál, kterého by najednou bylo k výběru víc než dost. (drinks)
Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk 14.06.2023, 18:53
No, osobně bych se zamyslel nad tím, proč tak velký průřez jde takovou krabicí, jako je 1901 (KU68) KOPOS, když tato krabice k tomu není určena. Pokud by to jen trošku šlo, vyměnil bych ji za vhodnější a pak si v klidu vybíral vhodný materiál, kterého by najednou bylo k výběru víc než dost. (drinks)
Vyřešil jsem dejme tomu neodborně (ono to drží jak čert, je to pro mne, a osobně jsem spokojen...) příložkovým kabelovým okem.
S tím že budu číhat na dejme tomu "správnější" svorku.
Díky za váš čas a doporučení.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana