Musí být proudový chránič pro nabíječku kol?

<< < (5/5)

Peter Lovacký:
Návody čítam len z pozície obsluhy zariadení..,  pre prácu elektrikára sú mojimi návodmi normy..
Jak elektrikár sa ale musím často pozastaviť nad "podivnosťami" v návodoch jak je napr. tu uvedený chránič v nabíjačke ebikov..
Citace: Jan Franěk  27.05.2023, 08:38

https://www.powerbox.one/cs/nabijeci-stanice

Dajak mi tam chýba prístupnosť toho chrániča pre obsluhu (testovanie)....
Netuším totiž, jak si výrobca tej nabíjačky predstavuje dodržiavať návod výrobcu chrániča jeho zneprístupnení m obsluhe...

David Hruda:
Citace: Peter Lovacký  27.05.2023, 15:26

... ja som svoje pripomienky k téme už vyčerpal...

Nechtělo se mi tomu věřit...

Jiří Kantner:
Citace: Peter Lovacký  29.05.2023, 19:08

Návody čítam len z pozície obsluhy zariadení..,   pre prácu elektrikára sú mojimi návodmi normy..
Jak elektrikár sa ale musím často pozastaviť nad "podivnosťami" v návodoch jak je napr. tu uvedený chránič v nabíjačke ebikov..Dajak mi tam chýba prístupnosť toho chrániča pre obsluhu (testovanie)....
Netuším totiž, jak si výrobca tej nabíjačky predstavuje dodržiavať návod výrobcu chrániča jeho zneprístupnení m obsluhe...
Návod výrobce není dobré ignorovat ani při montáži. Leckdy se tam člověk může dozvědět nejrůznější omezení, které žádná norma nepostihuje.
Vím, že jinou důvěryhodnost má návod třeba od Dehnu, Eatonu jinou zas nějaký produkt z čínského tržiště...(i tady jsou ale veliké rozdíly)

Peter Lovacký:
Citace: David Hruda  29.05.2023, 20:12

Nechtělo se mi tomu věřit...

Moja chyba,.. máte samozrejme pravdu... :-)
A ako elektrikár si čo myslíte o zadeklovanom chrániči bez prístupu k jeho testu...? ?

David Hruda:
Nevidím žádný smysl sdělovat své názory ve vláknech, která tapetujete vy.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana