Jaké podklady pro výchozí revizi elektroinstalace?

<< < (2/4) > >>

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  07.05.2023, 18:27

Žádnému zařízení neupírám revizi, ale musí být provedena dle příslušných prováděcích předpisů, na rodinný dům snad nebudem aplikovat požadavky dráhy, či BÚ.

A on o předpisech drah, nebo BÚ někdo píše? Základní požadavky na podklady pro výchozí revize, jsou prakticky stejné už od platnosti  ČSN 33 1500 (co já vím a používám) z roku 1990, tedy minimálně přes 30 let. Až loni nám to  Vyhl.190/2022 Sb. trochu zpřísnila. Nechá se to dohledat zdarma.  TO je vše  (drinks)

Milan Hudec:
Takže se shodnem, že revize onoho domu bude řízena normou, nikoli předpisem VTZ.

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  07.05.2023, 19:05

Takže se shodnem, že revize onoho domu bude řízena normou, nikoli předpisem VTZ.

OK, dostal jsi mě  (poklona)

Podklady dle ČSN 33 2000-6 v platné edici   O0  V pořádku?  (drinks)

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  08.05.2023, 06:23

OK, dostal jsi mě  (poklona)

Podklady dle ČSN 33 2000-6 v platné edici   O0  V pořádku?  (drinks)

Výborně, shodli jsme se,  kniha proměn: každému pokroku předchází konflikt.

Pavel Horský:
No fuj, už jsem se lekl, že se tu klube další nekonečné diskusní vlákno o prostorech k bydlení a VTZ. Kamarádi, vyjasnili jste si to celkem rychle a já jsem za to moc rád  (drinks)

Jinak asi dost dobře nechápu dotaz.
Tam se ptáte zda musí být k výchozí revizi dodána dokumentace odpovídající skutečnému provedení a následně si na svůj dotaz sám "a dobře" odpovídáte.

Tak co to má za smysl?

Ano, jedním z podkladů pro provedení výchozí revize je dokumentace odpovídající skutečnému provedení. ČSN 33 1500 čl. 4.1.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana