Jaké podklady pro výchozí revizi elektroinstalace?
Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec 07.05.2023, 18:27
Žádnému zařízení neupírám revizi, ale musí být provedena dle příslušných prováděcích předpisů, na rodinný dům snad nebudem aplikovat požadavky dráhy, či BÚ.
A on o předpisech drah, nebo BÚ někdo píše? Základní požadavky na podklady pro výchozí revize, jsou prakticky stejné už od platnosti ČSN 33 1500 (co já vím a používám) z roku 1990, tedy minimálně přes 30 let. Až loni nám to Vyhl.190/2022 Sb. trochu zpřísnila. Nechá se to dohledat zdarma. TO je vše (drinks)
Milan Hudec:
Takže se shodnem, že revize onoho domu bude řízena normou, nikoli předpisem VTZ.
Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec 07.05.2023, 19:05
Takže se shodnem, že revize onoho domu bude řízena normou, nikoli předpisem VTZ.
OK, dostal jsi mě (poklona)
Podklady dle ČSN 33 2000-6 v platné edici O0 V pořádku? (drinks)
Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk 08.05.2023, 06:23
OK, dostal jsi mě (poklona)
Podklady dle ČSN 33 2000-6 v platné edici O0 V pořádku? (drinks)
Výborně, shodli jsme se, kniha proměn: každému pokroku předchází konflikt.
Pavel Horský:
No fuj, už jsem se lekl, že se tu klube další nekonečné diskusní vlákno o prostorech k bydlení a VTZ. Kamarádi, vyjasnili jste si to celkem rychle a já jsem za to moc rád (drinks)
Jinak asi dost dobře nechápu dotaz.
Tam se ptáte zda musí být k výchozí revizi dodána dokumentace odpovídající skutečnému provedení a následně si na svůj dotaz sám "a dobře" odpovídáte.
Tak co to má za smysl?
Ano, jedním z podkladů pro provedení výchozí revize je dokumentace odpovídající skutečnému provedení. ČSN 33 1500 čl. 4.1.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana