Poraďte multifunkční revizní přístroj s SW?

(1/3) > >>

Jílek František:

Rád bych si koupil nový revizní přístroj a jedná se mi o to jestli a jaké máte zkušenosti s přístroji "s pamětí". všichni víme jak je otravné při měření psaní poznámek do bloku a následné přepisování do formuláře, ano uznávám dá se psát i rovnou do tabletu ale přeci jenom...

Zajímají mě hlavně přístroje potažmo SW ze kterého po připojení k tabletu/počítači vypadne komplet tabulka měření nebo i víc. Vím že např. Metrel u své řady Eurotestů mají SW aMESM nebo Eurolink, Megger letos představil podobnou novinku a věřím že jsou i jiné třeba i lepší ale zajímá mne váš názor jak moc jsou použitelné v praxi

Miroslav Revús:
Ja som stará skostnatená konzerva.

Soft pre Eurotest 61557 som nepoužíval, lebo merania uložené v pamäti mali iba čísla. Musel by som si zapisovať miestnosti a okruhy a k nim potom priraďovať merania z pamäte.

Sonel MPI 530IT som použil iba raz. Nevyhovovala mi dlhá príprava popisov okruhov pred meraniami (do pamäte prístroja). Samotné merania a ich export do PDF boli fajn.

Ale ako som už spomenul, som zvyknutý na pero a papier.

Miroš Jan:
Miroslave, tak to jsme na tom stejně. O0
Kupoval jsem, a dosud používám, MP Profitest 0100S, s paměťovým modulem.
Po týdnu, jsem paměťový modul odložil, a spoléhám se na tužku a papír, a k tomu foto.
Spokojenost. (drinks)

Milan Hudec:
Hodinu/dvě trápit SW a pak zjistit, že u rozvaděče R25 je o vývod/řádek víc než bylo přednastaveno, a celé to posouvat, je práce úplně na ho...

Miroslav Revús:
Pri Soneli MPI sa dá každý okruh popísať zvlášť a nie je problém nemať nič pripravené. To popisovanie je ale relatívne zdĺhavé a zdržuje. Merací protokol síce urýchľuje tvorbu správy, mne to ale nevyhovovalo.

Merací prístroj ale môžem iba doporučiť. Je vynikajúci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana