Jakou odolnost IK mají běžné přístroje v rozvaděči?

<< < (2/3) > >>

Milan začínající zvukař:
Citace: Milan Hudec  18.02.2023, 21:54

Nedobytná pixla s pochybnými spoji po potřepání je chujovina.

Nerozumím, co označujete za "nedobytnou pixkli"?

Kamil Novák:
Citace: Milan začínající zvukař  18.02.2023, 21:35

... všechny rozvaděče co jsem na koncertech viděl a byly v provedení na omítku tak s nimi bylo nakládáno jako by to byl spíše fotbalový míč. Tudíž jsem očekával, že někdo vysvětlí jak s takovým rozvaděčem zacházet a že bude pravděpodobně více, než praktické, dělat kontrolu funkčnosti častěji, než rozvodnici na zdi upevněnou.

Vy asi nepotřebujete ani tak rozvaděč, jako spíš zásuvkovou skříň.
Nehodilo by se něco takového ? Jelikož se jedná o staveništní provedení, tak předpokládám, že výrobci s nešetrným zacházením počítaji...

Milan Hudec:
Uvažujte dvoulimitně, jednak potřebujete něco mechanicky oddného, pozor na dvířka, pixla se mnohdy tváří bojeschopně ale pantíky jsou PVC 00prd, a jednak potřebujete mít propoje v této dlouhodobě v cajku, tj. nejlépe bezšroubové.
Bohužel v tomto narazíte na svodiče, alespoň já takové neznám.

Milan začínající zvukař:
Pánové, tak i přes to, že asi takové rozvaděče znám, mě to nenapadlo! Dobrý tip. Ovšem stejně co ty otřesy? V mé branži bezšroubové spoje užíváme poměrně často. Ovšem nejsem si jistý, zda se vyrábí i chrániče a jističe jiné, než se šroubovými spoji? U nás je taková praxe, že po každém boji, myšleno koncert, se provádí "profilaktika zbraní". Ale to dělá starý pán, tedy ten revtech jako své pečlivé dílo. Další by se na to asi vyprdli a spoléhali se jen na cizí razítka.

Super!  o:-)

Jan Franěk:
Hager, například MBS116, nebo CDS440D a podobně

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana