Posíláte revizní zprávu do datové schránky?
Zdeněk Friedrich:
Datovku jsem kdysi použil, když jsem po ústním jednání o revizi byl jako RT odmítnut, protože takového revizáka, který jim bude vypisovat závady nepotřebují, že osloví jiného RT, který nebude dělat problémy. Je to celkem obvyklá praxe provozovatelů, která se stále praktikuje. Vadí mi to, hlavně z principu, ale to je tak asi všechno, co se s tím dá dělat. Jelikož mě to tehdy, vzhledem k povaze užívání a stavu objektu dost nakrklo, poslal jsem oznámení provozovateli do datové schránky.
Pokud má ještě někdo chuť bojovat s větrnými mlýny, přikládám náhled pro inspiraci. Už jsem velký kluk a tyto hry už mě neba. Nový zákon, ani nařízení vlády, to jak se zdá nezmění, což je stále více patrné na nových FVE, a to ne jen u mikrozdrojů do 10 kWp.
Předpisy (zák., NV) je třeba samozřejmě upravit dle platné legislativy.
Peter Lovacký:
Citace: Jan Bocek 30.01.2023, 10:04
Obvykle to končí kávičkou a podáním ruky.
Tak,.. no hlavne by to malo končiť aspoň jednou otázkou ku obsahu RS....
Prevádzkovateľ ktorý sa na nič nepýta, a len preberá a zakladá,..tak taký si aj zaslúži hocijaký papier...
Jan Bocek:
Citace: Peter Lovacký 30.01.2023, 19:39
Tak,.. no hlavne by to malo končiť aspoň jednou otázkou ku obsahu RS....
Prevádzkovateľ ktorý sa na nič nepýta, a len preberá a zakladá,..tak taký si aj zaslúži hocijaký papier...
Citace: Jan Bocek 30.01.2023, 10:04
Jenže se okrádáte o ten osobní kontakt, kdy předávání RZ je určitý proces.
ale.......pro obě strany předání RZ má být malinký svátek.
Obvykle to končí kávičkou a podáním ruky.
Ano, každý si pod pojmem předávacího procesu revizní zprávy představuje něco jiného.
Anebo čtete jen poslední větu.
Předávání RZ má být na kulturní, morální a odborné úrovni. Předáváme především odpovědné osobě za elektrické zařízení. Samozřejmostí je, že provozovatele seznámíme se závěry revize, podobně jako vás seznamuje lékař s diagnózou. Je dobrým zvykem, že RZ provozovatel přebírá svým podpisem. V některých případech je vhodná poznámka, že RZ přečetl a závěrům rozumí. Zvláště v oblastech B je to vhodné. Nesetkávám se s tím, že to někdo jen zakládá a nic jej nezajímá. To bývalo v divokých létech privatizace. Doba se mění....Každý odpovědný a pověřený pracovník dobře ví, že odstraňovat závady má povinnost ze zákona. Moudrý provozovatel si nechá poradit, jak ty závady odstranit. Ale o tom toto vlákno není.
Peter Lovacký:
Citace: Jan Bocek 30.01.2023, 22:08
Předávání RZ má být na kulturní, morální a odborné úrovni. Předáváme především odpovědné osobě za elektrické zařízení. Samozřejmostí je, že provozovatele seznámíme se závěry revize, podobně jako vás seznamuje lékař s diagnózou. Je dobrým zvykem, že RZ provozovatel přebírá svým podpisem. V některých případech je vhodná poznámka, že RZ přečetl a závěrům rozumí.
Tak je,..
Podľa môjho osobný kontakt a konzultácie sú rovnako dôležité jak počas výkonu revízie, tak i po jej ukončení pri jej odovzdávaní ..
Ustanovenie, že prevádzkovateľ bol osobnou konzultáciou zrozumiteľne poučený nielen o nedostatkoch a návrhoch na ich odstránenie, ale aj s navrhovanými opatreniami píšem do každej revízky..a preto ju odovzdávam vždy len osobne,..
Podpis proti podpisu, ..a elektronickú formu v pdfku do dátovej schránky beriem len jak dohodnutý doplnok služby,..
Píšem to samozrejme len za seba,..formu svojej služby nech si každý nastaví jak mu vyhovuje,.. no ja sa snažím riskovať „nepochopenie záverov RS“ zo strany prevádzkovateľ a čo najmenej..
Pavel Čermák:
Tak, měl jsem spíš na mysli připady např. nadnárodní společnosti, kde se s vámi stejně nikdo na osobní úrovni moc nebaví (případně ještě tak v angličtině).
Samozřejmě, že jsou zákazníci, kde rád posedím, rozeberu závady, řešení atd, no a pak
jsou takoví, kde osobní kontakt nečiní nikomu zvláštní potěšení.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana