Jak zridit samostatne pripojeni 20 chat pri nedostatecne kapacite el. site?

<< < (3/3)

Petr Brno:
 pane Vladimire. Neco takoveho uz jsme zkouseli, nejdriv asi 2x individualni zadost, a potom jsme zkusili i hromadnou zadost za celou osadu. Ani v jedne jsme ale neuspeli. Pracovnik EGD z nas nebyl evidentne nadseny, ze to musel resit uz nekolikrat, a v podstate mne rekl, ze kdyz to nepovolili prvnimu, tak tem dalsim nemuze rict nic jineho, a ze neni v jejich zajmu dana lokalita a investice do ni.
Vsem tedy nabidnul pouze to pripojeni od noveho pripojneho mista, od ktereho se ale nedostaneme pres mestsky lesni pozemek. Takze predpokladam, ze on svou zakonnou povinnost splnil, ale tim to tak skoncilo. Proto jsem se zajimal jake jsou jine moznosti reseni, protoze on nam nic jineho nenabidnul a snahu nam vyjit vstric taky moc nemel.:)

Petr Brno:
Citace: Jan Šus.  06.10.2022, 07:33

Z toho co čtu hlavně v dotazu, mě připadá nejschůdnější cesta jednat s obcí o povolení vedení přes obecní les. Nevím proč obec nechce povolit přípojku přes les...

ano, to mate pravdu. Technicky to reseni nema, asi budu muset dal zkouset ziskat povoleni na trasu pres lesni pozemek. I kdyz dnes se ke mne dostala informace, ktera vysvetluje proc to obec zatim nechce povolit. Dany pozemek, pres ktery ma jit vedeni, je udajne v soucasne dobe predmetem smeny s Lesy CR, a proto ho nechteji zatizit pred smenou nejakym bremenem. Proto mne asi nezbyva nic jineho nez pockat jak bude smena provedena a pak teprve pozadat noveho vlastnika Lesy CR. A tam vubec netusim jak muzou reagovat, jestli to povoli nebo ne...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana