Jak si v podmínkách EGD vysvětlit minimálně dvě různé verze stejného schématu?

(1/3) > >>

kyselda:
Narazil jsem v připojovacích podmínkách egd od 1.7.2022 na pěknou lumpárnu. Jedná se o schéma zapojení elektroměrovéh o rozvaděče pro FVE (čl.13.2),   kdy existují minimálně dvě různé verze stejného schématu.
Pánové zřejmě schéma upravili - je tam jiný elektroměr ale i jiné vydrátování k HDO. Obě verze jsou označené "od 1.7.2022" >:( .
Tedy kdo byl poctivec a vytisknul si to, může tisknout znovu.
Mě by proto zajímalo, jestli jste někdo odhalil ještě nějakou další utajenou změnu, jestli si mám dát pozor ještě na něco.

- ve starém schématu je elektroměr označený "Elektroměr" zatímco v novějším "Elektroměr s průběhovým měřením"

(Mění egd svoje připojovací podmínky za pochodu? )

František Šohajda:
Máte tam do 30.6.2022 platí jedno zapojení a od 1.7.2022 platí zapojení druhé!!
Co je na tom k nepochopení? ;D

Když přijdou zapojovat FVE tak nehrají na špatné schéma...Otočí se o 360 stupňů a jdou s úsměvem pryč,  do té doby než to bude správně dle technika ,vám neosadí elektroměr.

kyselda:
Než si budete dost jistej na ironii, porovnejte přílohu. (vykopírovaná stejná strana)

Vít Rotrekl:
Teda pokud nejsem slepej, což se mě občas stává, tak na těch schámatech nevidím nic moc rozdílu, jen že na tom levém schématu je ten elektroměr jinak popsanej a má více "ovládacích svorek". Ale jinak mě to přijde stejný.

Dnes jsem poprvé revidoval připojení domu kde je FVE a bude osazen 4Q elměr. schválně jsem si ráno tisknul schémat, protože to v hlavě ještě nemám, a bylo tam to schéma co je vlevo na přiloženém obrázku tazatele.

František Štědronský:
Já zase nechápu ten kontakt HDO označený RR2, který je v tý starší verzi připojený do nikam

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana