Jak si v podmínkách EGD vysvětlit minimálně dvě různé verze stejného schématu?

<< < (2/3) > >>

Václav Třetí:
Já vidím chybu v zapojení v levém spodním schematu, relé nemůže spínat, spínač RR3 není připojen na N.

Radek Červený:
Ještě pár dní zpátky bylo na webu ke stažení to levé schéma, ještě jsem se u překreslování toho bastlu (rozuměj schéma od EG.D, kde jim to zjevně kreslý retardovaný absolvent) divil, že mají na RR3 zapojený kontakt od nikud nikam. To mě docela zaujalo  :D

Pavel 008:
Citace: František Šohajda  01.10.2022, 12:45

...Otočí se o 360 stupňů a jdou s úsměvem pryč,  do té doby než to bude správně dle technika ,vám neosadí elektroměr.

Pokud se otočí o 360 stupňů, tak pujdou s úsměvem furt k vám  ;)

Tomáš Kopecký:
Platné by mělo být to, co je teď aktuálně dostupné na jejich webu, což je ta verze vpravo. Nicméně jediný, kdo vám může odpovědět je EG.D po zaslání oficiálního dotazu.

kyselda:
Původní otázka mířila trochu jinam, sice jestli jste někdo odhalil nějaké další "překvapení"....

Tázal jsem se přímo u zdroje a paní mi s bohorovným klidem potvrdila, že ano, že schéma skutečně změnili a platí to vpravo s elektroměrem označeným "Elektroměr s průběhovým měřením".
Bohužel jsme se tímhle přístupem dostali do bodu, kdy si každé ráno vyhradíme hodinu času na prostudování připojovacích podmínek platných pro dnešní den :-\  Neb nikdo nevíme dne ani hodiny, kdy zase něco potichoučku změní.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana