Předprogramované sady Go Wireless/ Dotazy/odpovědi
Odesláno během živého vysílání:
(Ladislav 72) Kdy se mám rozhodnout pro Bridge a Smart home? Co je vhodnější? Má jedna z variant přednost, kterou druhá nemá?
Odesláno během živého vysílání:
(Nevěřící Thomas) Mám tu nabídku starších prvků xcomfort, prý si pořídili novější. Je to cenově zajímavé ale nenaběhnu si později, že něco nebude fungovat.
Tým Elektrika:
REPRÍZA!
Související ...
... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!
... zdroj s podrobnostmi videoklipu zde!
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
EATON ONLINE: Předprogramova né sady Go Wireless
EATON:
Citace: Odesláno během živého vysílání 13.09.2022, 12:55
(Peterka) Jakou má xComfort vlastní (stand-by) spotřebu? Myslím rozpětí cca od-do. Tedy bez spotřebičů!
Standby spotřeba aktorů se pohybuje od 0,2-0,27 W, Bridge do 0,5 W.
EATON:
Citace: Josef Novák Příbram 13.09.2022, 11:34
Jsou sady rozšiřitelné v plnohodnotný xComfort? Nebo tou jednou sadou vytvořím konkrétní případ a dál už nemohu? Ztrácím se v různých variantách. Co s čím je a není z xComfortu kompatibilní? Potěší mě, pokud si mohu koupt cokoliv a za rok to rozšířím zase o cokoliv. O předem vymyšlené, naplánované a naprojektované alternativy fakt nemám zájem. Nevím totiž, co se bude v objektu odehrávat za rok!
xComfort je jedna velká stavebnice. Začít můžete klidně se sadami a kdykoliv třeba i po letech doplníte další prvky a pak i RF Bridge jednotku, pokud uživatel požaduje ovládání z mobilu. Ale stojí necelé 3 tis tak proč ji neinstalovat hned. Každý dům je třeba vytápět, tak proč to celé nepostavit na xComfortu, cílem přece není nainstalovat do domu mraky různých udělátek od různých výrobců.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana