Co vše z produkce slovenského SEZ Dolný Kubín užíváte?
Jiří Schwarz:
Nad vypínačem s řazením 6 jsem si připadal jak debil, když jsem nemohl najít "3. svorku"... Až když jsem ho vymontoval z krabičky jsem ji našel... Za mě spíše NE
Jan Yossarian:
SEZ je na Slovensku tradiční výrobce. Ptal jsem se slovenských kolegů co na to říkají a odpověděli, že něco jako běžný standard. U nás, myslím v ČR, se nic od této značky neinstaluje, tak asi neřeknu plusy ani mínusy. Snad jen, pokud by tu nevzniklo toto vlákno na SEZ bych si nevzpomněl. :-)
Jan Franěk:
Vzpomínám si na šedé průmyslové zásuvky 380V, keramické svorkovnice, Jističe ITV (snad se nepletu), bakelitové stoupačkové svorkovnice, věnečky a podobně. Dnes tuto značku ve velkoobchodech nahradili z většiny jiní výrobci a tak pokud někdo netrvá na konkrétním produktu konkrétní značky, má jen málo šancí se s tímto tradičním výrobcem potkat. Tak to asi vnímám já osobně.
Jak vidno některé reakce kolegů, sejde z očí, sejde z mysli. Asi by to chtělo lepší propagaci a být více vidět u VO.
David Hruda:
Retrofity KT.
Stoupačkové svorkovnice.
Krabice 68 pod omítku.
Nic víc mě nenapadne.
Jiří x Svoboda:
Nové acidury FUTURE jsou příjemné na montáž. Vylepšili vstupní vývodky a není problém utěsnit i dnešní slabou dvoužilovou CYKY a proti klidně 5x4. Jen uvidíme jak budou za pár let vypadat šroubky na víčky. Ty jsou za mě šizené...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana