Jaké jste provedli změny ve svých RZ dle nového NV 190/2022 Sb.?

<< < (2/3) > >>

Jaroslav Jonáš:
Hlavně z toho neblbnout. Za dlouhé roky jsem neviděl, že by na jakékoli revizní zprávě byl uvedený tehdejší Zákon o VTZ nebo vyhl. 20 a později vyhl.73; Nikdo tento detail nikdy nezmiňoval ani kdysi na IBP, ani později na ITI a následně na TIČRu. Nikomu to nikdy nechybělo, a tak to nejspíš zůstane i nadále.

František Šohajda:
Citace: Jaroslav Jonáš  22.08.2022, 12:20

Hlavně z toho neblbnout. Za dlouhé roky jsem neviděl, že by na jakékoli revizní zprávě byl uvedený tehdejší Zákon o VTZ nebo vyhl. 20 a později vyhl.73; Nikdo tento detail nikdy nezmiňoval ani kdysi na IBP, ani později na ITI a následně na TIČRu. Nikomu to nikdy nechybělo, a tak to nejspíš zůstane i nadále.

Tak!
Ale kolegovi to prý řekli na TIČRu....
Všechny zkoušky RT byli bez zákona v revizi!A jich pár už bylo.. (dance)
Citace

NV tam musíte uvést. Tedy tak mi to přednesli na Tičru.

Jan Franěk:
Domnívám se, že ČSN 33 2000-6 v poslední edici, jasně určuje, co musí, nebo může taková revizní zpráva obsahovat. Je tam dostupný i nějaký vzor/příklad.

Radim Strycharski:
Citace: Petr Tobolík  19.08.2022, 07:11

NV tam musíte uvést. Tedy tak mi to přednesli na Tičru. A uvést vše co NV nařizuje.

Nějak mě nenapadá, co by bylo porušeno, kdyby RZ obsahovala všechno, co nařizuje NV a nebylo by v RZ výslovně uvedeno, že RZ byla zpracována podle NV  ::)
Často se tu zmiňuje, že TIČR něco prohlásil. Prohlašují to osobně, po telefonu nebo e-mailem? Nevěřím, že třeba tohle by prohlásili e-mailem.

Petr Tobolík:
Bylo to po telefonu...a neoficiálně.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana