Proč instalace v RD stále není a asi ani nebude VTZ?
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Minařík 02.07.2022, 13:25
Odpovědnost je na "majiteli" jako "provozovateli"? A zač je odpovědný majitel nemovisti?
Za život všech z rodiny?
Byl jsem přizván kriminálkou na šetření jedné události, kdy díky otci zemřel v koupelně jeho syn.
A co vidím v tisku, když někdo zařve na účinky el. proudu, vždy je to v domácím prostředí.
Asi málo. Proto nemá potřebu to nikdo řešit.
A protože jsem léta jezdil po bytech a RD coby montážník, vím, co lidská tvořivost bez znalostí našeho oboru dokáže. Nejednou jsem měl husinu z toho co jsem viděl.
Milan Hudec:
Pokud na svém pozemku mimo působnost zákona o v.komunikacích srazíš dítě, budeš popotahován obecným předpisem, pokud se tak stane na silnici, budeš popotahován předpisem souvisejícím k silnicím.
Je to strašně jednoduché.
Poněkud nejasný byl byl případ, kdy si na cirkuli uřízneš prst coby odvázaný od BOZP a coby jednomužná fa.OSVČ.
František Šohajda:
Protože v RD nejsou narizeny pravidelné revize dle norem a dalších předpisů.
Jirka Š. Svejkovský:
Ještě to trochu zamíchám. Velká část OSVČ má adresu provozovny doma. Je to tedy pracoviště?
Milan Hudec:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 02.07.2022, 17:27
Ještě to trochu zamíchám. Velká část OSVČ má adresu provozovny doma. Je to tedy pracoviště?
Odpovím takto:
Kam musíš pustit inspektora SUIP, je pracoviště (VTZ), kde ho skutkovým omylem sejmeš po hlavě kamenem, je tvoje.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana