Musí se použít na prodlužovačky k zakončení vodiče dutinek?

<< < (2/6) > >>

Kamil Novák:
A nebo ještě z jiné strany.
Šéf je od toho, aby rozhodoval. K tomu má provomoc i odpovědnost.
A jisté i kvalifikaci  ;D
Tak ho nechte ať si rozhoduje. ;)

Martin Heinz:
Šéf je sice od toho, aby rozhodoval,ale pokud rozhodne v rozporu s normou a já to podle něho udělám udělal jsem to špatně já a ne on.Šéf mi to určitě nedá písemně a jejikož jsem osoba znalá já budu ten koho pak budou popotahovat(zkuste např. vysvětlit policajtovi že za sjeté pneumatiky na služebním autě nemůžete Vy ale váš šéf který vám ho přidělil s tím že na jízdy po městě nemusí být žádný vzorek)

Kamil Novák:
Citace: Martin Heinz  17.03.2007, 09:39

Šéf je sice od toho, aby rozhodoval,ale pokud rozhodne v rozporu s normou a já to podle něho udělám udělal jsem to špatně já a ne on.Šéf mi to určitě nedá písemně a jejikož jsem osoba znalá já budu ten koho pak budou popotahovat...
To by byla pravda pouze v případě, že byste svému zaměstanavatel i dělal zárověň Odpovědného zástupce dle Živnostenského zákona.

Citace: Martin Heinz  17.03.2007, 09:39

...(zkuste např. vysvětlit policajtovi že za sjeté pneumatiky na služebním autě nemůžete Vy ale váš šéf který vám ho přidělil s tím že na jízdy po městě nemusí být žádný vzorek)
To je něco úplně jiného. Řidič je (alespoň před Policií) plně odpovědný za stav vozidla, které použil. Má totiž právo (nebo povinnost?) odmítnout jízdu s vozidlem, které neodpovídá.
Což si ovšem v praxi, ve vztahu zaměstnanec (surprice)-zaměstnavatel (bigbb) nějak nedokážu představit. (no)

Miloslav Janoušek:
Dutinky nepoužívají snad jen amatéři a fušeři. Profíci dutinky používají bez ohledu na normy.   ::)

Martin Heinz:
To: Novák paragraf 106 zákona 262/2006 .A porušovat předpisy nesmím i když nejsem odpovědná osoba.V našem oboru sice policie běžně naši praci nekontroluje, ale máme např. ITI nebo SUIP.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana