BVV má nového generálního ředitele!
Tým Elektrika:
BVV má nového generálního ředitele! Tomáš Moravec byl jmenován novým generálním ředitelem společnosti Veletrhy Brno. Funkce se ujme 1.12. 2021 a na této pozici vystřídá Jiřího Kuliše, kterému k 30.11. 2021 skončí smlouva. Výběrem nového generálního ředitele se podařilo zajistit kontinuitu ve vedení společnosti, která musí v současné době opět pružně reagovat na vývoj pandemické situace. Výběrové řízení bylo čtyřkolové a ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
František Šohajda:
Na ČT1 jsem zhlédnul ohlédnutí za skončeným Veletrhem 2021. Vyznělo to tak, že tam nebyli "velcí hráči světa" a že se stává z veletrhu obyčejný venkovský "jarmark".
Na veletrhu jsem nebyl, tak nedovedu posoudit, co s tím reportér ČT1 myslel? :-\
Emanuel Kocián:
Citace: František Šohajda 25.11.2021, 16:40
Vyznělo to tak, že tam nebyli "velcí hráči světa" a že se stává z veletrhu obyčejný venkovský "jarmark".
Tenhle byznys jde a půjde logicky do útlumu. Střídá se tam ředitel za ředitelem jen díky tomu, že se není kam s tím vrtnout a je potřeba hledat možnosti jak ten megaareál ziskově využít. Moc bych se nedivil, kdyby se to prostě během příštích 30 let rozprodalo postupně developerům a basta.
Miroslav Minařík:
Pánové, nedejte na řeči z třetí ruky. V Covidové době je to s podivem, že se to vůbec konalo. My jsme Digistage chystali téměř rok a tři dny před zahájením jsem nevěřil tomu, že MSV bude. A nakonec to stálo za to.
Veletrhy se budou konat pokud bude někdo chtít platit za plochu a expozici. Tento ročník se konal protože chtěli především investoři a rozvíjet konspirace kdo byl a nebyl není namístě. Skutečnost, že jihomarické firmy do Brna nedostaly své soustruhy si nikdo nezmiňuje a třeba že některé české strategické firmy odřekly účast kvůli čipům také nikdo nepíše. Zda byl veletrh úspěšný, nám odpověděli sami vystavovatelé. Souhlasím, že prodejci párků v rohlících letos moc nevydělali.
O ředitelích na BVV mám docela přehled a tvrdit, že se tam mění ředitel za ředitelem je alespoň pro mne docela překvapující. Jaký uvažujete časový horizont?
A rozprodávání výstaviště? Úžasný nápad. Uděláme z toho HYDE PARK a vystavovat budeme ve Vídni a Frankfurtu. Skutečnou odpověď objasní opět investor výstaviště, respektive majitel.
Víte, co to je "vrtěti psem"?
Ve skutečnosti se letos ukázalo, že jsou pod vodou zcela jiné firmy. A naopak BVV se ukázalo jako životaschopná flexibilní společnost. Že se výstavnictví posune do jiného rozměru o tom nikdo nepochybuje ale to, co uvádíte je "stahování kalhot před ještě hodně vzdáleným brodem" a navíc před brodem, který lze přejít suchou nohou. Skutečné tragédie jsou jinde.
Milan Hudec:
Město, které nemá ani veřejné hajzlíky (minimální šance k oněm třem dorazit včas a bez poskvrny) by nemělo pořádat veletrhy.
Plocha výstaviště se dá jistě využít ekonomicky smysluplněji.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana