BVV má nového generálního ředitele!
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 26.11.2021, 11:12
Město, které nemá ani veřejné hajzlíky (minimální šance k oněm třem dorazit včas a bez poskvrny) by nemělo pořádat veletrhy.
Plocha výstaviště se dá jistě využít ekonomicky smysluplněji.
Ještě, že se ekonomika města neřídí tímto směrem. Zajímavý myšlenkový pochod. Ještě tam chybí občanská válka v Tanzánii, vliv veletržní plochy na zdraví dojnic na Urale nebo třeba vliv plastů na životní prostředí.
Jinak ty veřejné hajzlíky pamatuji, stejně jako běžící reklamu a traktor Zetor. Takže závěr tohoto tématu bude asi úvaha, zda nezvýšíme prestiž a ekonomické výsledky brněnských veletrhů pořízením nových sociálních budek. A tak můžeme snít nad novými digitalizovaný mi toaletami které nám bude závidět celý svět.
Milan Hudec:
Máš to popletené, právě z tohoto pohledu by se měla ekonomika řídit: lze z areálu výstaviště vyždímat více peněz (dlouhodobě) změnou využití?, předpokládám že ano.
Většinu obyvatel brna veletrhy moc nezajímají, ani na ně nechodí a raději by skutečně síť veřejných hajzlíků, opravených chodníků atd.
Zdenek Skotnica:
Citace: František Šohajda 25.11.2021, 16:40
Na ČT1 jsem zhlédnul ohlédnutí za skončeným Veletrhem 2021. Vyznělo to tak, že tam nebyli "velcí hráči světa" a že se stává z veletrhu obyčejný venkovský "jarmark".
Na veletrhu jsem nebyl, tak nedovedu posoudit, co s tím reportér ČT1 myslel? :-\
Brno už přišlo o jinou prestižní událost. A to je moto GP. Tu převzali Maďaři
A BVV asi brzo nahradí výstavy v Polsku. Co asi dělají v Brně špatně?
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 26.11.2021, 15:23
Máš to popletené,
Většinu obyvatel brna veletrhy moc nezajímají,
Tak já to mám popletené. Aha. Tak veletrhy tam jsou kvůli zájmu občanů města Brna! Hahaha
Citace: Zdenek Skotnica 26.11.2021, 15:55
BVV asi brzo nahradí výstavy v Polsku.
Asi občany Polska zajímají veletrhy víc. Viz Milan Hudec.
Citace: Zdenek Skotnica 26.11.2021, 15:55
Brno už přišlo o jinou prestižní událost. A to je moto GP. Tu převzali Maďaři
A BVV asi brzo nahradí výstavy v Polsku. Co asi dělají v Brně špatně?
Jaká je spojitost autodromu s novým ředitelem?
Jaromír Táborský:
Citace: Milan Hudec 26.11.2021, 15:23
Máš to popletené, právě z tohoto pohledu by se měla ekonomika řídit: lze z areálu výstaviště vyždímat více peněz (dlouhodobě) změnou využití?, předpokládám že ano.
Většinu obyvatel brna veletrhy moc nezajímají, ani na ně nechodí a raději by skutečně síť veřejných hajzlíků, opravených chodníků atd.
Nevím kde žijete ale snad průměrný Brňan by mohl tušit, že pokud není v Brně veletrh, tak se tam nic neděje. Brno je koncipováno jako veletržní a výstaviště je hlavní deviza. Skutečnost, že byl Covid je věc druhá. Hovořit o jiném využití plochy je čirá pomatenost nebo naprostá neznalost tamních souvislostí. V Brně jsem žil, než jsem se přiženil jinam. Bydleli jsme v Kohoutovicích na Potocké. Když to ve Farince to svištělo a Dederóni se pohupovali ve vrcholcích stromů, to byl byznys. A pak tomu dali evropský rozměr a nadšení zhaslo. Proč to zde zmiňuju? Má sestra na veletrhu stále pracuje a tady ty poznámky označuje za hrozný .... Pokud se o něco obávám, pak o Ampér. Dvakrát už nebyl a náš velitel nás na něco nového pouštět nechce. Ale je pravdou, že třeba já ve firmě nic nenakupuju a jsem spíš papírový čert v kanceláři. Veletrhy přežijí pokud na stáncích nebudou stát mrtvoly nebo sedět a koukat do noutbuků. Na veletrh jezdím za konkrétním cílem navštívit někoho nebo něco. Jako seminář třeba. A tak když nad tím přemýšlím, tak bavit se o výstavišti je jedna věc a o Apméru věc druhá. Výstaviště je provozovatel areálu a majitelka Ampéru pořadatel veletrhu. Pokud je pořadatel neschopný nebo nenažraný tak s tím provozovatel pavilonů (Brnp) vlastně nemá mnoho společného. Tak o čem je řeč v souvislosti s tím novým generálem?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana