Kolik času potřebuje člověk aby se vpravil do myšlenky Průmyslu 4.0?
Jiří Schwarz:
Citace: Miroslav Minařík 20.11.2021, 19:37
...
Proč se stále spoléhat na státní školství?
...
1) pokus státní školství, placené i z mých daní, bude produkovat hlupáky, které si bude muset vychovat, vyškolit ten, kdo je bude chtít využít, asi je něco špatně (a pokud si někdo myslí, že soukromá škola dá někomu lepší vzdělání, mám bohužel spíše opačné poznatky >:( )
2) zatím máme např. vyhl. 50/1978, která "chce" aby pracovník měl "základ ze školy"
Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz 20.11.2021, 22:57
1) pokus státní školství, placené i z mých daní, bude produkovat hlupáky, které si bude muset vychovat, vyškolit ten, kdo je bude chtít využít, asi je něco špatně (a pokud si někdo myslí, že soukromá škola dá někomu lepší vzdělání, mám bohužel spíše opačné poznatky >:( )
2) zatím máme např. vyhl. 50/1978, která "chce" aby pracovník měl "základ ze školy"
Jirko klid, jedničkář vypadne ze školství, přečte si pojednání kol.Fuka či Kurky a musel by spáhat sepuku.
Mnohdy se sám stydím za svoje nevědomosti i třebas směrem k tobě.
A to veškeré základy, vzdělání, zkoušky mám.
Často mne pak napadá otázka hranice mezi výplodem systému a achopností jedince sehrát alespoň vyrovnanou partii s těmi top.hráči.
Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík 20.11.2021, 19:37
Toto téma přijde v jednom z dílů.
To asi bude.
Proč se stále spoléhat na státní školství?
Tak tu spoustu bych chtěl vidět. Pokud vím, tak ty největší koncerny se myšlence P4.0 teprve přibližují. Zmiňovat následné revoluce? To už bych musel být opravdu sjetej. Myslím tím samozřejmě P4.0.
Souhlasím. Technologií je víc, než jsme schopni použít. Klíčem je správná kombinace v místě a čase :-)
Souhlasím. Je to do jisté míry abstrakt k jehož pochopení je potřeba znát mnoho souvislostí. Pokud to někdo zjednodušuje, pak se snadno dostává do zmiňovaných kategorií ...----------------
Pro mne je to inspirativní nahlédnutí pod možnou pokličku. Zvláště jsou k zamyšlení různé souvztažnosti a následky. V každém případě je to před námi stejně jako další vlna Covid-19 a nic s tím neuděláme :-)
4.O není v podání politiků a příživníků na tématu nic jiného, nežli zjistit, že je výhodné žvýkačky balit strojem......., jakmile se najdou technologie, tak po nich fy.skočí, a to bez doprovodných konferenčních keců.
Pokud jsi nezávislý novinář, pozoruj, informuj, ale nenech se svést myšlenkou, je to těžké....
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana