|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin H459
Neverifikovaný uživatel @2
|
|
« Odpověď #12 kdy: 03.08.2021, 09:06 » |
|
Dc2 dle mého názoru dělá přesně tu dotazovanou činnost. Je fakt, že jsem toto relé použil poprvé a zatím není v ostrém provozu, ale dle zběžné zkoušky je to přesně tak.
Mohl bych Vas poprosit o nejake podrobnější informace jak nastavit rele aby fungovalo 3 min beh a pak 60 min blokace v rezimu Dc2?
|
|
|
|
|
Martin H459
|
|
« Odpověď #14 kdy: 03.08.2021, 10:31 » |
|
Nastaví se funkce Dc2 Timer1 na 3 x 1min Timer2 na 60 x 1min
Reset režim zůstal myslím výchozí a už nevím jaký.
Mam hloupy dotaz, Vy tuto funkci a toto rele pouzivate take k obehovemu cerpadlu?Nebo jste kvuli me testoval toto nastaveni?
|
|
|
|
Jirka Dobrovolný
|
|
« Odpověď #15 kdy: 03.08.2021, 10:44 » |
|
Toto relé mám přesně ve stejné funkci, jako vy potřebujete. Jak jsem psal dříve, nezkoušel jsem funkci nijak dlouhodobě, ale podle zběžné zkoušky to funguje přesně podle předpokladu. Psal jsem i to, že to zatím není v ostrém provozu. Stavba ještě není zcela dokončena.
Mám to tedy i tak, že nejsou použita samostatná tlačítka, ale v některých případech to ovládá pohybové čidlo, jindy kontakt vypínače řazení 2, někdy paralelní relé. (Tedy významná událost je pohyb lidí.) Tedy povelem je náběžná hrana na řídícím vstupu, po které čerpadlo čas T1 běží a v čase T2 je jakákoliv událost na vstupu irelevantní. Tento vstup začne být opět významný až po uplynutí T2.
|
|
|
|
Martin H459
|
|
« Odpověď #16 kdy: 03.08.2021, 11:31 » |
|
Toto relé mám přesně ve stejné funkci, jako vy potřebujete. Jak jsem psal dříve, nezkoušel jsem funkci nijak dlouhodobě, ale podle zběžné zkoušky to funguje přesně podle předpokladu. Psal jsem i to, že to zatím není v ostrém provozu. Stavba ještě není zcela dokončena.
Mám to tedy i tak, že nejsou použita samostatná tlačítka, ale v některých případech to ovládá pohybové čidlo, jindy kontakt vypínače řazení 2, někdy paralelní relé. (Tedy významná událost je pohyb lidí.) Tedy povelem je náběžná hrana na řídícím vstupu, po které čerpadlo čas T1 běží a v čase T2 je jakákoliv událost na vstupu irelevantní. Tento vstup začne být opět významný až po uplynutí T2.
O pohybovych cidlech jsem take uvazoval,v nekterych mistnostech jako je naprikal WC je to idealni reseni.Mozna se vydam vasim smerem a jeste prokombinuji tlacitka s cidly.Ale v obou pripadech pravdepodobne vyzkousim to NFC rele.
|
|
|
|