Proč stojí změna jističe z 1x25A na 3x25A 11.000Kč?
Jankula:
Jak tady většina z vás zmiňuje, ze nelze určit cenu na dálku … to jsem ani nečekala ze mi budete dávat rozpočet.
Logicky když za vámi někdo přijde a nabídne vám nějakou cenu tak chcete ještě další názor, když se v tom oboru neorientujete.
Mne šlo jen o vaše osobní zkušenosti typu “ne výměnu jističe jsem v jakychkoli podmínkách dělal nejvíc za 5000” nebo “ano vymena jističe se ve vašich podmínkách muže vyšplhat na cenu 11tisic i více”.
Bohužel jsem obvolavala jiné elektrikare a nikdo nemá čas, tak jsem si pro tento další názor prisla sem.
David Hruda:
Citace: Jankula 25.06.2021, 08:40
... Bohužel jsem obvolavala jiné elektrikare a nikdo nemá čas,...
Tohle cenu výrazně ovlivňuje.
Jiří_Hrubý:
Citace: Jankula 24.06.2021, 09:45
vyriznout větší okénko do těch dvířek aby bylo vidět budoucí novy větší displej, zasadit tam sklo.
Si tak nějak nejsem jistý smysluplností odečtového okénka v době, kdy se používá čtečka, která to přes okénko nedá.
I proto je okénko ve dvířkách přežitkem, který nemá opodstatnění, ani oporu v PP.
Rozvodak:
Citace: Jiří_Hrubý 25.06.2021, 11:36
Si tak nějak nejsem jistý smysluplností odečtového okénka v době, kdy se používá čtečka, která to přes okénko nedá.
I proto je okénko ve dvířkách přežitkem, který nemá opodstatnění, ani oporu v PP.
Jak se to vezme, u těhle rozvaděčů se původně ty dvířka plombovaly, fungovali jako tzv. maska (krycí panel), neměřené vodiče v základní izolaci jsou přístupné po otevření dvířek.
U stávajících rozvaděčů pro více elektroměrů tato možnost není zapovězena, při obdobné úpravě.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana