Kdo mi navrhne vnitřní průmyslový rozvod do haly?
deny988:
Prosim vas o radu, dostal som v skole zaujimavju ulohu..Navrhnu t vnutorny silnoprudovy rozvod priemyselnej haly s motorickymi a tepelnymi spotrebicmi.. Bol by niekto taky ochotny a navrhol mi to? dakujem :)
Milan Karvánek:
Není problém, pošlete podklady, já vám obratem pošlu rozpočet a návrh smlouvy. Pokud opravdu spěcháte, za práce provedené do 24 hodin účtuji 100% příplatek.
Těším se na další poptávky. :)
deny988:
heh dakujem to za peniaze? :D ..ja praveze nemam ziadne podklady, to zapojenie sa nebude realizovat v skutocnosti..l en to potrebujem do skoly, lebo nezmaturujem :D
Václav Šigut Z+P:
Navštivte nejbližší elektromontážn í firmu a zkopírujte PD průmyslové haly
Milan Karvánek:
Jasně, že za peníze, no buď musí člověk zapojit vlastní mozkové závity do provozu, nebo musí platit, tak už to bude Deny od teďka až do smrti. :( Čím dřív se s tím člověk smíří, tím z toho bude mít trauma kratší dobu ;)
No a abych nebyl jen ironický, projděte si starší diskuse, použijte "vyhledávání", zkuste si sám říct co byste si jako potencionální uživatel a třeba majitel skladové haly představil za instalaci a spotřebiče. Sesumírujte si konkrétnější představu, třeba hoďte do nějakého obrázku a sem s tím. Spousta kolegů projektantů je dávno za vodou a po večerech se nudí, tak vám třeba něco poradí ;D, ale nečekejte že vám to někdo navrhne a dodá na zlatém podnose až pod nos.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana