Kdo mi navrhne vnitřní průmyslový rozvod do haly?

<< < (2/4) > >>

deny988:
:D jasnee mozgove zavity treba zapajat, pokial ich niekto má.. mne ich ktosi ukradol :D..hmm kolko by stalo navrhnut ten rozvod? :P
v zadani mam aj nieco s programom SICHR, poznate to niekto?

Milan Karvánek:
Ano Sichr, vinikající program pro navrhování a kontrolu dimenzování kabelů a jištění. Poskytuje zdarma fa OEZ. Máte ho?

Otakar Dosbaba:
Deny, mozkové závity máš jako každý jiný. Lenosti je třeba se zbavit!!!
Co by potom mělo za význam, když Ti to někdo naprojektuje? Připrav si minimálně 50litrů. Přesto, že se s tím nikdo z nás nebude chtít zadáčo dělat, tak i kdyby - proč je to asi tak téma k maturitě? Úplně žasnu nad tím, jak přibývá studentů a budoucích techniků úplně k h...,  bez valného zájmu o profesi, kterou si vybrali. Také jsem nebyl na škole žádný Hujer, spíše naopak. Ale právě odborné předměty mi to alespoň zachraňovaly a samotného by mne hanba fackovala, kdybych z "elektriky" něco, blížícího se nn instalacím, nevěděl. Je mi jasné, že bude zázrak, když dočteš až sem, velmi pravděpodobně s myšlenkami, obsahujícími slova p..del, kázání, fotr...,  ale natahovat ruce s tím, že to mám jinak na háku, bych šel raději oxidovat jinam. Každopádně, nemyslím, že by úkol zněl: "Kompletní PD rozsáhlejší výrobní haly",  to by v případě serióznějšího návrhu přesahovalo rámec výuky na průmce. Rozsah zpracování pro maturu zvládneš, dílčí dotazy rádi zodpovíme! :)

deny988:
ano, mam..len sa v tom musim este naucit robit ;)
co bude s tym rozvodom? zaplatim kedze nemam mozog :D

Otakar Dosbaba:
Jo, a až budeš stahovat Sichra, tak k tomu ještě přidej Příručku elektrikáře. Je to docela dobrý souhrn základních vědomostí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana