Kdy pracuje elektrikář pod napětím a za jakých podmínek?
Hynek Havliš:
Citace: Jiří_Hrubý 11.06.2021, 15:43
.... Vše vychází z 50 110-1 ....
[/i]
Faktem je, že jsem to neměl moc nastudováno a kapitola 6.3 leccos řeší. Také je dost odkazů v Národní předmluvě.
Citace: Jiří_Hrubý 11.06.2021, 15:43
Uznávám, že jít na zásuvku s plnou výbavou je utopie a kladivo na komára...
Právě, že v některých zemích to už taková utopie není (ze zkušenosti) a trend je, jaký je - zvyšování bezpečnosti za každou cenu. Tak je dobré mít trochu povědomí...
Jan Kelbich:
Všichni tu píší o všemožné izolaci plošiny.
Nedělá se to spíš tak, že plošina je izolovaná jen od vozidla (a tedy od země) a musí se nejprve připojit k pólu, na kterém se bude pracovat ?
Jiří_Hrubý:
Citace: Hynek Havliš 11.06.2021, 16:08
Právě, že v některých zemích to už taková utopie není (ze zkušenosti) a trend je, jaký je - zvyšování bezpečnosti za každou cenu. Tak je dobré mít trochu povědomí...
Ano, máte pravdu a nemusíme moc daleko, vím co dělali bezpečáci na elektrárně v D už před pěti lety a jen to graduje...
Ono jde o to, aby ta pravidla byla nastavená nějak rozumně, neumím si představit třeba zrovna tu zásuvku, nebo jistič v pracovních diel. rukavicích a štítem, ale umím si představit obloukuvzdorné rukavice z kevlaru a právě od toho německa mi nějak přestaly vadit brýle, neříkám, že je nosím furt, ale ono to do toho oka vletí i při takový kravině, jako rozebírání svorky, když to tam vmete vítr (pak mi vyndali na pohotovosti oko a já hnedle zkolaboval ::) ).
Jiří_Hrubý:
Citace: Jan Kelbich 11.06.2021, 17:16
Všichni tu píší o všemožné izolaci plošiny.
Nedělá se to spíš tak, že plošina je izolovaná jen od vozidla (a tedy od země) a musí se nejprve připojit k pólu, na kterém se bude pracovat ?
Od auta je odizolovaný jen koš. Nevím jestli trakčáci mají na izolátorech i pantograf, nebo jen lávku, to odpoví někdo od fochu.
Na vozidlo ani nástavbu se nesmí dostat živá.
Pak je možné pracovat na vzdálenost, na dotyk, na potenciálu i C3M.
Pro nn se používá pouze práce v dotyku.
Miroslav Revús:
Was ist das "C3M"?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana