Jaké zásuvky použít v kempu pro karavany?
David Hruda:
Zákazník se na mě obrátil s požadavkem zřízení připojovacího místa v kempu pro karavany.
Představa je taková, že tam bude skříň s "jističochránič i" B10A/1N/003 a elektroměr pro každou zasuvku (6-10 ks).
Potud v pořádku.
Chtěl by ale (logicky) zabránit neoprávněnému odběru a zásuvky jednotlivě uzamykat.
Nemáte někdo toto již nějak vyřešeno, abych nehledal něco již vymyšleného?
M S:
Hľadajte povedzme "509.0411 UZAMYKATELNÁ BLOKAČNÍ ZÁSUVKA 230V/16A NÁSTĚNNÁ OMNIA"
Existujú aj v trojpólovom prevedení, trojfázovom prevedení, s integrovaným prúdovým chráničom atď atď.
Prípadne menšie verzie vyzerajúce ako bežná vonkajšia zásuvka, stačí hľadať "uzamykateľná zásuvka".
Jiří_Hrubý:
Když jsme to před lety dělali na ostende, dávaly se tam záměrně zásuvky 230V/32A a spínalo se to pakeťákem se zámkem.
Kdo zakempil, podepsal papír, správce odemkl pakeťák a dal přechodku.
Dnes bych viděl jako rozumnou alternativu již zmíněnou omnii od Scame, ale ve verzi 400.3283, případně s jinou bedýnkou.
Jiří Schwarz:
Ty "průmyslové" zásuvky 32A se objevují např. v Rakousku, takže "zkušení cestovatelé" by na to měli být vybaveni, připraveni.
Ale slyšel jsem jak přijel čecháček do kempu, neměl správnou koncovky, ale zlaté české ručičky, oholil dráty, použil dřevěné kolíčky a 2x zhasnul část kempu, než se trefil se správným zapojením :-[
Vít Rotrekl:
Napadá mě řešení:
zásuvka PCE zásuvka vestavná designová, 3-pólová, 16A / 230V, IP44, CZ standard, bílá, kód PC-843108v
k tomu klíč zámek pro designové zásuvky - orig. klíč kód: PC-901026
Případně lze zásuvku dát jinou, lze v provedení na povrch i zabudovat do panelu. Myslím, že je i v provedení na tři kolíky, jako bývají prodlužky pro karavany/obytňáky.
Najdeš to na stránkách Smachtlu
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana