Lze použít polské zásuvky s ochranným kolíkem dole i v Česku?
Ižák Ctibor:
Dvojzásuvky umisťuji maximálně na místa, která nejsou běžně viditelná a pak je jedno od jakého výrobce je použiji.
Aj to je riešenie. :D
Jiří x Svoboda:
Ano, přesně tak. Nejlevnější kvalitní neviditelná zásuvka je za 100Kč a je poctivě vyrobena v Jablonci. https://www.e1.cz/produkt/1187432-abb-classic-dvojzasuvka-jasne-bila-5512c-2349-b1?t=popisCo více řešit.
Citace: Ižák Ctibor 18.03.2021, 11:08
Dvojzásuvky umisťuji maximálně na místa, která nejsou běžně viditelná a pak je jedno od jakého výrobce je použiji.
Aj to je riešenie. :D
Olda Pořádek:
Alespoň natočená o 45°
Jan Franěk:
Citace: Jiří x Svoboda 18.03.2021, 13:11
Ano, přesně tak. Nejlevnější kvalitní neviditelná zásuvka je za 100Kč a je poctivě vyrobena v Jablonci.
Jasně, ta pravděpodobně patří mezi ty nejpoužívanějš í a zároveň i kvalitní. Pro mne minimální standard. Nic levnějšího z BAU nemá smysl, naopak je to často na úkor kvality a tedy i bezpečnosti a spolehlivosti.
Citace: Olda Pořádek 18.03.2021, 13:57
Alespoň natočená o 45°
Nejsem si zcela jist, ale to už bude za více peněz a půjde o řadu Tango. Ale pokud je potřeba to natočení zásuvky (často ano), má to opravdu smysl a investice se vyplatí.
Čestmír:
Pánové, (poklona) moc. Než byl příspěvek schválen, pořád mi to trvalo hlavou a po delším hledání jsem našel příspěvek, kde se to řešilo, a dovzdělal se.
Variantu výše tedy zavrhuji. Druhá otázka ale je - u výrobků, které jsou stejné (či by alespoň stejné být měly; u jednoduché zásuvky do rámečku s clonkami a zemněním se shodují zevnějšek a katalogové číslo), jsou nějaké rozdíly mezi kvalitou pro český a polský trh? Nejde mi ani tak o cenu, ale požadované barevné varianty se v Česku neprodávají.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana