Je možné používat patici GU 10 pro napájení led žárovek 24V?
Zdeněk Friedrich:
Kolego vzal jste mi to z huby Dělal jsem výtahy ještě za komančů a jednou se nám ztratila (na peróně ČSD) celá krabice. Taky bychom rádi byli u toho, jak se někdo doma pochlubil, jak je šikovnej. :D
Václav Třetí:
Kolega jich měl v brašně asi dvacet, to nic není, celá krabice možná vnukla zloději nápad rozprodat je v hospodě. Třeba mu pak kamarádi z mokré čtvrti rozbili hubu, když zjistili, co to umí.
František Šohajda:
Citace: Václav Třetí 09.03.2021, 11:06
Kolega jich měl v brašně asi dvacet, to nic není, celá krabice možná vnukla zloději nápad rozprodat je v hospodě. Třeba mu pak kamarádi z mokré čtvrti rozbili hubu, když zjistili, co to umí.
Podobně jak chodil na údržbu jeden člověk a pořád potřeboval žárovky E27 100W...
Otravoval pořád, až jednou jsme mu dali 100W ale na 24V.....Pak přestal chodit?? ;D
Asi po 2 měsících jsem se dozvěděl, asi ji namontoval do svého svítidla večer v bytě a vyhodil jednu fázi v celém bytovém domě!! To prý bylo křiku, málem dostal i přes hubu!! (dance)
Pavel Horský:
Tak jsem se při čtení vašich příspěvků opravdu ze srdce zasmál :D :D :D :D Protože mám hodně bujnou fantazii a vše si dovedu dost barvitě představit, uplně mě to rozcuchalo :-D :-D :-D
Radim Strycharski:
Zpět k tématu. Našel jsem ČSN 36 0340, je tam hromada patic a objímek i s určením k napětí, ale zrovna GU10 tam není, nebo jsem ji tam aspoň neviděl.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana