Kolik nesmyslů najdete v tomto článku?
Peter Lovacký:
Také články sú nebezpečné hlavne pre začínajúcich záujemcov o elektriku jak o profesiu...
Chytia nesprávny prvotný prístup, neodborný prvý pohľad na vec, ..a s daktorými sa to potom ťahá celý život..a skúšky už dajak porobia..
Jirka Š. Svejkovský:
Internet je plný "odborníků na všechno". S tím těžko něco uděláte.
Jan Franěk:
Laik se dozví že na zásuvkách potřebuje předřazený PCH a že existují různé typy chráničů. Za mne pořád OK i přes nepřesnosti. Ke mě přijde připraven se základními informacemi a já mu to rád dovysvětlím a navrhnu správné řešení na míru.
Citace: Jirka Š. Svejkovský 01.03.2021, 09:28
Internet je plný "odborníků na všechno". S tím těžko něco uděláte.
Ale uděláme ;) , nabídneme víc, tedy přesnější informace těm, co chtějí poslouchat. Ostatní ať se s tím srovnají jak chtějí.
Václav Třetí:
Jenže přesně v okamžiku kdy přijde zákazník, že chce ve staré instalaci dodělat chrániče a já, ty nebo kdokoliv z nás, co o tom něco víme, mu řekneme, že to jde jedině po rekonstrukci rozvodů na trojvodičové, tak budeme za blbce, že to neumíme a za zloděje, že mu chceme dělat novou instalaci za desetitisíce, když by podle článečku tohoto typu stačil chránič za tisíc a pět stovek za práci. To je na tom špatně.
Takové jsou běžné představy laiků. Proto mě tyto polopravdy ničí a to druhé...
Miroslav Minařík:
Citace: Peter Lovacký 01.03.2021, 09:14
Také články sú nebezpečné hlavne pre začínajúcich záujemcov o elektriku jak o profesiu...
Chytia nesprávny prvotný prístup, neodborný prvý pohľad na vec, ..a s daktorými sa to potom ťahá celý život..a skúšky už dajak porobia..
Jak již psal Jirka, každý si může psát, co se mu zlíbí a ostatní mu mohou věřit a nemusí. Kritické myšlení při vnímání informací se zlepšuje a lidé již nejsou tak bezhlaví, že by nezkoumali bonitu autora, resp. média. Skutečnost, že autor není zrovna profesor List však ještě neznamená, že nemusí mít v něčem pravdu. K tomu slouží recenzovaná média nebo níže otevřená diskusní fóra. Tam si může uživatel udělat lepší obrázek o relevanci sdělení od více osob.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana